Anastasia Beverly Hills

21
4,5/5 baseret på alle bedømmelser

Anastasia Beverly Hills – luksuriøs makeup fra Californien

Da Anastasia Soare emigrer til USA fra Rumænien i 90’erne, aner hun endnu ikke, at hun vil komme til at opleve den amerikanske drøm. Hun arbejder først i en skønhedssalon, men bemærker hurtigt, at øjenbrynene får alt for lidt opmærksomhed. Hun udvikler en særlig teknik til at fremhæve øjenbryn perfekt og lancerer kort tid efter sin egen første øjenbryn-linje på markedet. Med grundlæggelsen af Anastasia Beverly Hills lægger hun så grundstenen til en banebrydende karriere.

Nyd fordelen ved perfekte makeupprodukter med Anastasia Beverly Hills

I dag er Anastasia Beverly Hills et mærke, der er kendt i hele verden. Mærket blev især kendt gennem de innovative Anastasia Beverly Hills øjenbrynprodukter. Produkterne står ikke kun for førsteklasses kvalitet, men også for resultater, der holder længe og ikke er til at kimse ad. Udover tilbehør til øjenbryn, hører også øjenskyggepaletter, pensler, læbestifter og mange andre artikler til repertoiret, som alle står for vidunderlige resultater.

  • Øjenmakeup fra Anastasia Beverly Hills: Med en øjenbrynsblyant og den kendte Dipbrow Pomade kan øjenbrynene formes direkte. Men Anastasia har også tænkt på øjenlågene. Udover øjenskygge omfatter mærkets sortiment også eyeliner, kohl og mascara. Hvert produkt åbenbarer fremragende egenskaber til at give øjnene den sidste finish.
  • Teint-produkter fra Anastasia Beverly Hills: Udover øjne og øjenbryn fremhæver Anastasia gerne andre fortrin ved ansigtet. Med cream contour, pudder og highlighter lykkedes det at fremhæve de smukke sider af hvert ansigt. Med smart placerede detaljer har hele makeuppen til sidst en fascinerende glød.
  • Makeup til læberne fra Anastasia Beverly Hills: Også læber kommer ikke til kort ved trendmærket. Vidt forskellige typer lipgloss og læbestifter giver sensationelle resultater. I den forbindelse kan der vælges mellem blide og kraftige farver til et altid perfekt stylet udseende.
  • Pensler fra Anastasia Beverly Hills: Men selv de bedste produkter kan kun påføres huden perfekt med egnede pensler. I den forbindelse har kosmetikmærket lanceret særlige pensler, som makeuppen fra Anastasia Beverly Hills perfekt kan påføres med.

Det ligger kosmetikmærket på hjertet at give sine kunder formfuldendte oplevelser inden for skønhedspleje. Øjenskyggepaletterne, brow dips og puddere indeholder derfor de bedste indholdsstoffer og righoldige pigmenter. Allerede en smule af produktet er nok til at få perfekte resultater, som holder i timevis.

Makeup uden dårlig samvittighed fra Anastasia Beverly Hills

For Anastasia er det dog ikke kun de bedste produkter, der er vigtige. Hun går også meget ind for dyrevelfærd, hvorfor hun ikke bruger dyreforsøg af nogen art. Desuden er de fleste produkter fremstillet vegansk og klarer sig bedst muligt uden plastemballage. Anastasia Beverly Hills Deutschland videreudvikler sig desuden hele tiden og forsøger at udforme produkterne endnu bedre.

Det er vigtigt for ikonet inden for skønhed, at alle artikler ikke kun er glamourøse, men at de også spreder glæde. Med det relevante tilbehør kan der udover smukke øjenbryn også skabes ensartede teints, udtryksfulde contourings og vidunderlige læber.

Tip: Kom altid kun en smule farve på penslen og bank overskydende produkt af. Således er det muligt at foretage, præcise arbejdstrin, som ser naturlige og smukke ud.

Køb Anastasia Beverly Hills til små penge hos parfumdreams

Perfekt svungne øjenbryn behøver ikke kun at være en ønskedrøm. Hos parfumdreams fås et stor udvalg af det amerikanske trendmærke. Således er det meget nemt at bestille Anastasia Beverly Hills og selv at teste den imponerende kvalitet.