Barberpleje

136 Vare
858
4,5/5 baseret på alle bedømmelser

Skægpleje – værdifulde tips, der holder styr på skægget

Mange mænd lader skægget vokse. Men også et skæg kræver pleje. Fra skægtrimmer til skægshampoo er der mange muligheder for at givet sit skæg den rigtige pleje. Her giver vi dig nogle tips og tricks om, hvad du bør være opmærksom på.

Vigtige stylingtips til god skægpleje

Ligesom behåringen på hovedet eller resten af kroppen vokser også skæghåret hele tiden. Det betaler sig at pleje sit skæg, så det ser pænt og stilfuldt ud. Du kan bruge forskellige hjælpemidler:

  • Skægolier: Et skæg kan godt prikke lidt. Når du kysser eller kæler. Den uvelkomne akupunktur er ikke kun irriterende for modparten, men ofte også for dig selv. Skægolie gør dine skæghår smidige. Samtidig giver den skægget en behagelig duft og en forførende glans.
  • Skægbalsam: Fra tid til anden bør du unde dit skæg pleje med skægbalsam. Hæld en smule balsam på håndfladerne, og fordel den omhyggeligt i hele skægget. Balsamen giver skægget styrke og holder det i form. Desuden gør den håret blødere og gør det behageligt at røre ved.
  • Skægsæbe og skægshampoo: Det kan anbefales at behandle skægget med en særlig skægsæbe eller en egnet skægshampoo to til tre gange om ugen. Disse skægplejeprodukter fjerner snavs fra skægget og giver det en pænt og velplejet look.
  • Barberhårklippere og skægtrimmere: Da skægget vokser en smule hver dag, giver det mening at studse det en gang imellem. Med en barberhårklipper og en skægtrimmer er det hurtigt gjort. Disse barberredskaber er nemlig udviklet særligt til skægplejen og tager højde for mandens behov.
  • Skægsakse: Må skægget gerne være lidt længere, eller er det tid til at studse det? Her kan en skægsaks gøre gavn. Den studser ikke kun skægget, men giver det den rette facon.
  • Skægkamme og skægbørster: Selv skæg har godt af at blive børstet igennem. Især langt skæg kan have brug for at blive filtret fra hinanden. Desuden sidder skægget efter gennembørstningen perfekt og ser straks meget mere velplejet ud.
  • Skægplejesæt: Særlige skægplejesæt indeholder alt det, du skal bruge for at pleje dit skæg. Ud over skægolie eller skægshampoo indeholder de ofte en skægbørste eller en skægkam. Det gør den daglige plejerutine effektiv og let.

Der findes mange forskellige skægplejeprodukter til mænd, der beskytter skægget mod at blive for vildtvoksende og som beskytter håret. De sørger for, at skægget er glansfuldt og især, at det ser velplejet ud. For en flot og forførende entré, der trækker alle blikke på sig.

Skægpleje behøver ikke at være besværligt og krævende

Uanset skæggets længde – med nogle få hjælpemidler går plejerutinen næsten helt af sig selv. Ud over regelmæssig vask med en skægshampoo er også klipning af konturerne en del af rutinen. Det er let at gøre med en god barberhårklipper og en egnet skægtrimmer.

Hvis du afslutter plejen med en smule skægolie eller skægbalsam, får du det skæg, du altid har ønsket dig. Samtidig er dit skæg naturligt glansfuldt og ser flot og velplejet ud. Kæm afslutningsvis skægget, så du dækker over huller eller udglatter krøller. Overskæg, chin puff eller goatee – med de passende produkter er regelmæssig skægpleje ingen problem.

Se skægplejeprodukter hos parfumdreams

Skægpleje er er must for alle mænd med skæg. Med det passende udstyr kan du skabe trendy skægfrisurer, der trækker alle blikke på sig. Lille overskæg, 3-dages skæg eller fuldskæg – på parfumdreams finder du de rigtige skægplejeprodukter til alle typer skæg. De giver dig et flot og velplejet skæg, som du kan være stolt af.