20%* rabat til Festival Season

Menu

Parfumdreams

Skægplejesæt til mænd – alt til et attraktivt skæg

Et flot skæg har brug for meget opmærksomhed. Skægplejesæt til mænd indeholder produkter, som er tilpasset til hinanden. Med speciel shampoo, skægbalsam og skægolie renser og plejer du dit skæg. Skægvoks er egnet til at style og tæmme forstyrrende små hår. Et godt supplement er skægsæt med skægkam, skægbørste og skægsaks. Det bruges til at rede skæghåret igennem, befri det for urenheder og bringe det i form.

Skægplejesæt: Hvilke produkter har du brug for til et velplejet skæg?

Hos parfumdreams finder du et stort udvalg af skægplejesæt med specialshampoo, skægolie og skægvoks, som understøtter dig i rensningen, plejen og stylingen af dit skæg. En af klassikerne er:

  • Skægshampoo: Med det milde produkt befrier du skæghårene for snavs og rester fra dine plejeprodukter. De værdifulde ingredienser tilfører hud og hår fugt og forhindrer det i at tørre ud.
  • Skægvoks: Med styling-voks får du styr på dit skæg og bringer hårene i form. Produkterne indeholder voks og vegetabilske olier, der giver ansigtshår en ekstra portion pleje. Du kan style forstyrrende skæghår uden klistrede rester i skægget.
  • Skægbalsam: Den nærende stylingcreme bringer langt, vildt skæghår i form. Det tæmmer håret uden at gøre det klistret. Bivoks eller carnaubavoks skaber hold og struktur. Sheabutter og værdifulde vegetabilske olier plejer håret og huden derunder.
  • Skægolie: Olien er egnet til tørt og slidt skæghår. Det tæmmer skånsomt håret, forsyner det med plejende indholdsstoffer og gør det smidigt og blødt. Produktet indeholder værdifulde olier af jojoba, mandel, avocado eller arganfrugten, som styrker skæghåret og nærer huden.
  • Plelgeolie til skæg: Olien plejer og tæmmer skæghåret. Den giver skægget glans og en sart duft. Takket være værdifulde tilsætningsstoffer som bisabolol og ekstrakt af ballonvin modvirker den rødme, kløe og hudirritation.
  • Skægkam og skægbørste: Hermed reder du håret, løsner genstridige knuder og påfører skægolien. Den er både egnet til kort skæghår og fuldskæg.

Mange skægplejeprodukter udstråler en subtil maskulin duft, der ledsager dig hele dagen. Den efterlader en følelse af at være frisk og velplejet. Skægplejesæt er populære at have med på rejsen. De indeholder skægolie og skægvoks i miniature og en foldekam og er gode at have i håndbagagen.

Hvad skal der være i et godt skægsæt?

Et skægsæt har en anden sammensætning end klassiske skægplejesæt til mænd. I stedet for pleje- og stylingprodukter som skægolie og skægvoks indeholder det de vigtigste beauty-tools til rengøring, pleje og trimning af ansigtshåret.

Skægkamme med brede tænder og store skægbørster er velegnede til fuldskæg. Børster og kamme med lang skaft anvendes til mindre skæg og overskæg. Et tilhørende etui af kunstlæder elle læder er perfekt til opbevaring af skægredskaberne.

Køb skægplejesæt hos parfumdreams

Find et stort udvalg af plejesæt til skægget hos parfumdreams. Uanset om det er til dig selv eller som en gave – den rigtige sammensætning af skægpleje og værktøjer til skægget er opskriften på det perfekte skægplejesæt.

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

Rabatten er allerede fratrukket varen direkte og gælder kun udvalgte varer. Kræver ikke kode. Gælder indtil 23.07.2024.

Betalingsformer


Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube