Mega Summer Sale: Spar op til 75%* på mange produkter

Menu

Parfumdreams

Elektrisk barbering & trimmer herrer

11 Vare
-13%

Efalock Professional

Hårstyling

Elektriske apparater

Microrazor

Microrazor

101,00 kr

1 Stk. (101,00 kr / 1 stk.)
-11%

BaByliss

Professional Beauty

Barbermaskine

X-10 Multi Trimmer

X-10 Multi Trimmer

453,00 kr

1 Stk. (453,00 kr / 1 stk.)
NÆSTEN UDSOLGT
-28%

Remington

Grooming

Body Hair Trimmer

Delicates & Body Hair Trimmer BHT250

Delicates & Body Hair Trimmer BHT250

222,00 kr

SHOP PRIS:309,64 kr

1 Stk. (222,00 kr / 1 stk.)
NÆSTEN UDSOLGT
-13%

Efalock Professional

Hårstyling

Elektriske apparater

Microtrimmer Slim

Microtrimmer Slim

101,00 kr

1 Stk. (101,00 kr / 1 stk.)
NÆSTEN UDSOLGT
-29%

BaByliss Pro

Teknik

Barbermaskine

Mini Trimmer

Mini Trimmer

153,00 kr

SHOP PRIS:216,32 kr

1 Stk. (153,00 kr / 1 stk.)
-21%

BaByliss Pro

Teknik

Barbermaskine

Rechargeable Trimmer

Rechargeable Trimmer

392,00 kr

SHOP PRIS:496,78 kr

1 Stk. (392,00 kr / 1 stk.)
NÆSTEN UDSOLGT

BaByliss Pro

Teknik

Barbermaskine

Metal Trimmer Chrom

Metal Trimmer Chrom

1.441,00 kr

1 Stk. (1.441,00 kr / 1 stk.)
NÆSTEN UDSOLGT
-25%

BaByliss

Professional Beauty

Grooming

11-in-1 Titanium Multi Trimmer vandtæt

11-in-1 Titanium Multi Trimmer vandtæt

585,00 kr

SHOP PRIS:784,42 kr

1 Stk. (585,00 kr / 1 stk.)
NÆSTEN UDSOLGT
-23%

Valera

Teknik

Barbermaskiner

Hotello Shaver

Hotello Shaver

1.028,00 kr

SHOP PRIS:1.335,90 kr

1 Stk. (1.028,00 kr / 1 stk.)
NÆSTEN UDSOLGT
-23%

Valera

Teknik

Barbermaskiner

Hotello Super AC Shaver

Hotello Super AC Shaver

1.153,00 kr

SHOP PRIS:1.498,91 kr

1 Stk. (1.153,00 kr / 1 stk.)
NÆSTEN UDSOLGT
-23%

Valera

Teknik

Barbermaskiner

Silent Jet Protect 2000 Shaver

Silent Jet Protect 2000 Shaver

1.416,00 kr

SHOP PRIS:1.841,24 kr

1 Stk. (1.416,00 kr / 1 stk.)
NÆSTEN UDSOLGT

Elektriske barbermaskiner & trimmere - for et perfekt formet skæg

Med en elektrisk barbermaskine & trimmer kan du realisere enhver skægfrisure og selvfølgelig også en helbarbering. I modsætning til en barberhøvl oder barberskraber til mænd klarer barbermaskinen næsten hele arbejdet selv. I den forbindelse roterer skæresystemet blidt over huden og fjerner hvert skæghår pålideligt. Der er dog nogle tip du bør kigge nærmere på, så den glatte barbering eller trimningen af skægget bliver vellykket.

Elektriske barbermaskiner og trimmere til den perfekte ansigtsbarbering

Beskæftiger man sig med barbergrej til skæg finder man hurtigt ud af, at der findes elektriske barbermaskiner og trimmere. Desuden findes der endda elektriske barbermaskiner, som forener de to funktioner med hinanden. Men udover skægtrimmere, multigroomere og andre elektriske barbermaskiner er for mange mænd helt enkelt en god barbering vigtig. Til dette er produkterne meget praktiske i anvendelsen:

  • Klargøring af elektriske barbermaskiner til mænd: Enkelte modeller har brug for direkte strømtilførsel, andre bruger et genopladeligt batteri. Kontrollér før barberingen, om apparatet er ladet op og dermed klar til brug.
  • Forberedelse af ansigtshuden på barberingen: Inden ansigtet barberes, skal huden forberedes. Vask ansigtet, og gennemblød skægget så godt som muligt. Det sørger for en mere behagelig barbering, som er nemmere at udføre.
  • Forberedelse af skæghårene på barberingen: Et skæg, der er længere, er sværere at barbere end nogle få skægstubbe. Kort derfor ved behov skægget med en særlig skægsaks. På den måde når barbermaskinens eller trimmerens barberblade alle skæghår mere pålideligt.
  • Indstilling af barbermaskinen eller trimmeren og start barberingen: Før den elektriske barbermaskine helst i en ret vinkel over huden. Hold huden stram, og barbér mod vokseretningen. Undgå dog at barbere et sted for tit. Det giver unødig rødme og irritation. Selve barbermaskinen gør det grove arbejde, mens trimmeren er egnet til udbedringen af fine konturer.
  • Rengøring af barbermaskine og trimmer og pleje af huden: Når barberingen er afsluttet, er det ikke kun huden, men også den elektriske barbermaskine og trimmeren, der skal rengøres. Brug særlige plejeprodukter til huden, som køler og beroliger huden. Rengør derefter apparatet, og brug helst penslerne og gadgets som medfulgte ved leveringen. Med dem kan rengøringen foretages praktisk og hurtigt.

Barberbladene i en elektrisk barbermaskine til mænd er meget mere robuste og har en længere levetid end engangsskrabere. Alligevel bør de af og til skiftes ud. Barberhovedet på en elektrisk barbermaskine bør cirka skiftes ud hver 18. måned. Derefter er det så igen meget nemmere og hurtigere at foretage barberingen.

De bedste metoder til at bruge en elektrisk barbermaskine & trimmer

En barbering er altid lidt vanskelig - men alligevel kan ethvert skæg tæmmes med bestemte kneb. Den elektriske barbermaskine til mænd glider i den forbindelse med sine skarpe skær, som sidder bag tynde metalfolier, langs hudens overflade. I den forbindelse griber skærene målrettet efter hvert hår. Anbring derfor den elektriske barbermaskine uden meget tryk mod huden, og kør fra kinderne via halsen til området omkring munden. Således lykkedes barberingen i reglen også uden sår og irritationer.

Trimmeren er derimod udformet lidt mindre og mere kompakt, når den leveres separat. Hvis trimmeren er forbundet med den elektriske barbermaskine til mænd, kan den aktiveres ved at trykke på en knap. De smalle, bevægelige skær kan placeres direkte mod huden, så det er muligt at fastlægge konturer eller udbedre dem. Således opnås en vellykket barbering, som svarer til egne ønsker og forestillinger.

Køb elektriske barbermaskiner & trimmere hos parfumdreams

Uanset, om den skal bruges til at trimme skæg eller til en helhedsbarbering - den elektriske barbermaskine & trimmer klarer enhver opgave og leverer tilfredsstillende resultater. Hos parfumdreams finder du forskelligt barbergrej til mænd, som er egnet til den individuelle barbering. Således skabes udover glatte barberinger også visuelt attraktive skægfrisurer - for et individuelt look.

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

Rabatten er allerede fratrukket varen direkte og gælder kun udvalgte varer. Kræver ikke kode. Gælder indtil 15.07.2024.

Betalingsformer


Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube