Spar 22%* + 10%*** med Premium

Menu

Parfumdreams

Køb gua sha-sten online: Det perfekte supplement i plejerutinen

En gua sha hjælper huden, når de første, små rynker viser sig, øger blodcirkulationen og har en positiv både på kroppen og sjælen. Ansigtsmassagestenen har sin oprindelse i den traditionelle, kinesiske medicin. Den kraftfulde massageteknik til ansigtet fremtryller i en håndevending en frisk, rosenrød glød. Hos parfumdreams finder du magien bag gua sha stenene.

Ansigtsmassagesten: Gua sha af rosenkvarts, jade m.m.

Gua sha-sten er af forskellige materialer, som alle har en særlig virkning. Så før du køber en gua sha-sten, skal du være sikker på, hvilken ansigtsmassagesten der virkeligt passer til dig. og selvfølgelig også hvilken bedst harmonerer med din hud:

  • Gua sha af rosenkvarts: Den sart lyserøde gua sha af rosenkvarts har en energetisk virkning og hjælper med at mindske stress. Samtidigt øger mineralet vævets blodcirkulation og kan have en positiv effekt på hjerterytmen.
  • Gua sha af jade: Den fløjlsagtige, grønne farve, som denne gua sha af jade har, beroliger krop og sjæl. Ansigtsmassagestenen skulle også være god mod urenheder eller hævelser.
  • Gua sha af ametyst: Hos perfumdreams finder du også gua sha-sten af ametyst. Den velkendte lillafarvede, helbredende sten giver en indre ro og hjælper med at løsne spændinger. Det siges, at denne ansigtsmassagesten også har en helende effekt på huden.

Mens håndfladestore gua sha-sten ofte er af rosenkvarts eller jade, er ansigtsruller ofte lavet af bjergkrystal. Denne ædelsten siges at fjerne negativ energi og løsne følelsesmæssige blokader.

Sådan anvendes gua sha-sten korrekt: Sådan gør du

Det er som regel meget ukompliceret at anvende en gua sha-sten og det gøres med få trin:

  1. Før du går i gang med at bruge gua sha-stenen skal huden i ansigtet og selve stenen renses grundigt. Ved at fjerne makeuppen først, undgår du at fordele evt. bakterier, når du bruger ansigtsmassagestenen.
  2. Med en gua sha-sten kan du både massere ansigtet og halsen. For at få en optimal oplevelse er det vigtigt, at du altid bruger massagestenen indefra og udad. Giftstofferne udskilles så bedre via lymfesystemet. En massage på fem til 10 minutter vil være ideel.
  3. Efter massagen med gua sha-stenen bør den renses grundigt igen. Det er tilstrækkeligt med lunkent vand og en mild ansigtsrens.

Et tip: Til en intensiv pleje anbefales det at anvende en ansigtsolie. Så glider gua sha-stenen blidt hen over huden. Med jævne massagebevægelser gnides olien ind i huden, hvilket giver en kraftigere effekt.

Køb gua sha online hos parfumdreams – udforsk vores plejende produktunivers

En ansigtsmassagesten er ikke kun et fantastisk supplement til antirynkeplejen, men aktiverer, hvis den anvendes korrekt, også hele kroppens lymfesystem. I det brede sortiment fra parfumdreams kan du selvfølgelig også finde de lækre gua sha-sten til daglig brug. Bestil din ansigtsmassagesten direkte hos os i onlineshoppen eller gå på opdagelse med din mobil, lige meget hvor du befinder dig, i perfumdreams-appen – og få dit ansigt plus din indre holdning til at stråle med en gua sha af rosenkvarts, jade eller ametyst!

Det kunne også have din interesse

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

*Rabatten er allerede fratrukket varen direkte og gælder kun udvalgte varer. Kræver ikke kode. Gælder indtil 24.06.2024.

******Premium-rabat kan ikke indløses med gavekort. Alle yderligere betingelser finder du på www.parfumdreams.dk/parfumdreams-premium

Betalingsformer


Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube