Selvbruner

25 Vare
132
4,5/5 baseret på alle bedømmelser

Selvbrunere til ansigtet fremtryller en sund, brun lød – helt uden at skade huden

Hvis du ønsker at være brun om vinteren eller vil have en flot brun teint om foråret eller om sommeren uden at risikere at blive solskoldet, kan du gribe til en selvbruner og give ansigtet lidt kulør. En selvbruner giver dig et look, som var du „kysset-af-solen“, og den får dig til at stråle som om du lige er kommet frisk hjem fra ferien.

Selvbrunere er et godt alternativ til en naturlig, solbrun farve, da solens stråler kan være farlige og skade huden. Med en selvbrunende creme ser du ud som efter en afslappende ferieuge ved havet, og det endda helt uden at huden ældes, bliver skoldet eller du risikerer at få hudkræft.

Hvilke typer selvbrunere findes der?

Det er slet ikke helt så let at finde den rigtige selvbruner til ansigtet. Produktet skal jo trods alt give dig en jævn og naturlig, brun farve uden striber og uden orange pletter.

Der findes forskellige slags selvbrunere til ansigtet:

  • Dråber: Selvbrunende dråber eller såkaldte tanning drops er særdeles velegnede til ansigtet og er perfekte at blande med dagcremen. Selvbrunende dråber er derfor nemme at fordele i ansigtet uden at efterlade striber eller pletter. Det er nok med to til tre dråber for at få en solbrun, naturligt udseende teint – prøv det selv!
  • Selvbrunende creme til ansigtet: Da huden i ansigtet er tyndere og mere sart end på resten af kroppen, bør man ikke bruge den samme selvbruner som på armene og benene. Der findes specielle produkter, som også plejer huden.
  • Selvbrunende mousse: Det er bedst at smøre den bløde mousse på med en handske, så den fordeles jævnt. Da en mousse som regel indeholder farve, ser du allerede, mens du smører den på, hvilken del af ansigtet, du allerede har kommet noget på. Efter en time kan man se den brunende effekt.
  • Selvbruner-serviet: Servietterne gnides med en cirklende bevægelse rundt i ansigtet og er perfekte, når du er undervejs.
  • Selvbrunende lotion: En selvbrunende lotion er nem at komme på og kan blandes sammen med ansigtscremen. Den både tilfører fugt og plejer huden. DHA, som er det stof i selvbrunere, der er ansvarligt for den selvbrunende effekt, trækker fugt ud af huden, som så skal tilføres igen.
  • Selvbrunende spray: En selvbrunende spray er særdeles nem at komme i ansigtet, da den kan fordeles uden at blive gnedet ud. Den fine forstøver giver et ensartet resultat, og du kan også bruge de selvbrunende sprays i nakken, på halsen og øverst på brystet.

Tips til brugen af selvbrunere

Vælg en selvbruner, som kun er en til to nuancer mørkere end din egen ansigtsfarve. Så ser din brune farve naturlig ud og ikke som om den var „malet på“.

Før selvbruneren smøres i hele ansigtet, bør du prøve den på en lille stykke hud på kroppen. Så kan du se, hvordan farven er. Hvis du har sart hud, er det bedst først at prøve produktet for at se, om du i det hele taget kan tåle det. Hvis du tager specielle selvbruner-handsker på, når du smører det ud, undgår du at få pletter på indersiden af hånden og får et mere ensartet resultat.

Før du anvender en selvbruner, bør du rense huden og bruge en ansigtsscrub. Det giver et mere ensartet resultat.

Pas på, at du ikke sveder eller bliver våd, efter at du har smurt selvbruner i ansigtet. Du bør også vente mindst seks timer, før du smører mere ansigtscreme på. Så får du et mere ensartet resultat. Jo oftere du bruger en selvbruner i ansigtet, desto mørkere bliver din hud.

Et stort udvalg af selvbrunere hos parfumdreams

Hos parfumdreams finder du et stort udvalg af selvbrunere til ansigtet. Gå på opdagelse i vores store sortiment og glæd dig til en sund sommerteint.