Deodoranter

80 Vare
270
5/5 baseret på alle bedømmelser

Deodoranter för kvinnor: En frisk fornemmelse hele dagen

I morgenens plejerutine er deodoranter et absolut must for kvinder. Uanset hvilke anstrengelser dagen byder på: En god deo giver en frisk følelse fra morgen til aften. Derudover tilfører den brugeren en blid duft. I vores onlineshop kan du finde den passene deo til dig, uanset om du ønsker en funktionel, luksuriøs eller plejende. På parfumdreams finder du med garanti det, du leder efter.

Hvordan virker deodoranter hos kvinder?

Den vigtigste funktion for en deo er at forhindre ubehagelige lugte fra sved. Det er dog ikke selve sveden, der er skyld i den uønskede lugt. Sved har en naturlig funktion, som består i at sænke vores kropstemperatur. Det er de bittesmå bakterier, der befinder sig i vores armhuler, som beriget af det fugtige klima afgiver svedlugten. Netop her kan en deo stick til kvinder byde ind med sine antimikrobielle indholdsstoffer og inddæmme bakterievæksten. Derudover indeholder mange typer deo til kvinder komplementære duftstoffer, som får ubehagelige lugte til at forsvinde.

Hvilke typer deodorant kvinder findes der

Deodoranter för kvinnor fås i mange forskellige varianter. Start med at vælge den type deo, som føles mest behagelig på din hud.

  • Deodorant spray til kvinder: En spray er nem at dosere og egner sig godt til gentaget brug. Den tørrer meget hurtigt og giver dig en behageligt tør hudfornemmelse. I nødstilfælde kan du også bruge den til at overdække svedlugt på tøj.
  • Deo roll on til kvinder: Denne form for deo er kompakt og dermed velegnet til rejsen. Væsken kan påføres punktvist, men skal dog tørre fuldstændigt før man iklæder sig tøj, da der ellers kan opstå grimme pletter på tøjet.
  • Deo stick til kvinder: En deo stick fås med en solid, men stadig cremet formel, som nemt lader sig fordele under armene. Denne type deodorant har nærende plejestoffer, som beroliger sart hud.
  • Deo creme til kvinder: Deo cremer er meget righoldige og ofte tilsat plejende stoffer. Den påføres med hænderne ligesom en kropscreme. De egner sig især til følsom hud, som har brug for langvarig beskyttelse mod svedlugt.

Hvilke indholdsstoffer er der i deodoranter til kvinder?

I mange deodoranter til kvinder er der aluminiumsalte, som reducerer produktionen af sved og dermed holder armhulerne tørre. Der er dog flere og flere produkter, der undgår dette indholdsstof, da langtidsfølgerne ved det endnu ikke er tilstrækkeligt undersøgt. Hvis man vil være på den sikre side, så kan man vælge deodoranter uden aluminium, eller typer, der har formler specielt til sart hud.

Deodoranter til kvinder: Med eller uden parfume?

Om du vælger en deo med eller uden parfume afhænger af din hud. Til sart hud anbefales plejende formler uden duftstoffer, da de kan irritere huden. Normal hud profiterer af deodoranter med parfume, som indhyller brugeren i en frisk duft hele dagen.

Kvalitetsdeodoranter som supplement til parfume

Tit findes der en passende deo til dufte til kvinder. På den måde sikrer man, at duften fra deo og parfume ikke bliver for meget, eller at det ene produkt overmander det andet. Med den passende deo og andre plejeprodukter kan man også sammensætte et lækkert gavesæt. Find alle passende produkter nu hos parfumdreams.

Find din nye favorit til et god pris hos parfumdreams

Friskhed til hverdagen finder du nemt og enkelt hos parfumdreams. Uanset om du vil forlænge den friske følelse efter badet, supplere din favorit eller bare gerne vil have en behageligt tør fornemmelse: Vores udvalg af deo til kvinder opfylder alle ønsker. Gå op opdagelse i vores plejende og luksuriøst duftende samling af deo til gode priser online.