Bestseller

Krop, Parfumer og Pleje fra JOOP!

Joop – et navn, der står for enkelhed og elegance. Joop parfumer og eau de toiletter er beregnet til… Læs mere
641
5/5 baseret på alle bedømmelser

JOOP! Krop, Parfumer og Pleje

Parfume og eau de toilette fra Joop

Joop – et navn, der står for enkelhed og elegance. Joop parfumer og eau de toiletter er beregnet til selvbevidste mænd og kvinder med en udpræget sans for stil, personlighed og sexappeal.

Joop-parfume til hende og ham

Joop-flakonerne er holdt i enkel stil, men er alligevel altid individuelle. Hver serie har sin egen farve. Således leveres den dynamiske Joop Eau de Toilette Go eksempelvis i en grøn flakon, som vældig godt afspejler kraften i denne duft til mænd. mande-parfumen Nightflight er indhyllet i en usædvanlig natblå flakon med antydningen af stjerne på overfladen. Duften selv er charmerende, forrykt, sanselig og særlig velegnet til den unge mand.

Kvinde-eau de toiletten Femme fra Joop derimod er en ægte klassiker. Denne feminine duft er sanselig, luksuriøs og understreger på fascinerende måde kvindeligheden hos hende, der har duften på.
Vidste du at Indhold

Joop parfume - klassisk, spændende og intensiv

Modedesigneren Wolfgang Joop har koncentreret sig arbejde omkring udvikling og produktion af dame- og herremode. Dertil kom også eksklusive parfumer og kosmetikprodukter, der gav ham og hans kone, som også tager del i arbejdet, stor ære og succes. Joop er et dejligt lifestyle-mærke og både dame- og herrekollektionen finder stor genklang ligesom de nyskabte dufte. Netop med sine parfumer har Wolfgang Joop formået at sætte nye målestokke. Joop parfume fås efterhånden i mange dejlige variationer. Hvad end du køber Joop homme eller Joop femme så sørger den umiskendelige stil i hver serie for stor glæde.

Joop dufte til kvinder - lige så individuel som en kvinde

„Joop Le Bain“ er en klassiker blandt Joop parfumer og overbeviser især med sine intensive nuancer. Tonkabønne og patchouli er begge kraftige dufte, der har et strøg af orientalisme. Den er lige så hemmelighedsfuld som varm, lige så livsglad som offensiv og gør denne parfume til det helt rigtige til kvinder, der tager hul på dagen med stor selvsikkerhed. Mens topnoten åbenbarer en blomsterholdig magnolieduft indeholder den krydrede hjertenote det egentlige grundlag for duften og dermed også det, som bliver tilbage. En parfume er individuel, hvorfor mænd og kvinder bærer en personlig duft, der passer til enhver lejlighed og stemning. Til forskel fra duften “Joop Le Bain“ er „Joop Thrill“, mystisk, sexet og forførende! Denne parfume er vovet og kan alligevel overbevise med en varmhjertet kerne. Den passer især godt til aftener - eller nætter? Vælg din Joop parfume i vores sortiment, homme eller femme, og du vil finde din drømmeduft! Hvis du påfører den præcist et sted, hvor huden er tynd så den opvarmes mere af blodårerne, kan en parfume udfolde sig helt perfekt. De klassiske steder er bag øret og ved håndledet. Forførende dufte må gerne - når de bæres om aftenen - ikke kun være intensivere, men også sprøjtes ned i halsudskæringen.

Joop herredufte - herreduften til enhver smag

Joop herredufte er lige så markante som de er individuelle! „Joop homme“ er en klassiker og fås ikke kun som eau de toilette med 75ml, men også som Homme Shower Gel eller som Homme After Shave. Emballagens flotte røde toner og indholdet signalerer et luksuriøst duftende indhold og lover en usædvanlig duftoplevelse. Uanset hvor markant duften er, kan den bæres til enhver lejlighed. På arbejdet signalerer den beslutsomhed, og til en fest gør den dig til en type, der bliver lagt mærke til. Hvis det skal være endnu mere imponerende så er „Homme Extreme“ det helt rigtige! I denne parfume fra Joop anføres topnoten af bergamot og citron. Hjertenoten der udvikler sig efter nogen tid overrasker med jasmin, kardemomme og kanel. Den blomsterholdige og krydrede kombination falder i god jord, men basisnoten med patchouli, sandeltræ og vanilje sørger for den forførende duft, der bliver længe. Mere let men ikke mindre imponerende er „Joop Go“, parfumen som også unge mænd sætter pris på og som de gerne bærer til enhver lejlighed.