Bestseller

JOOP!

706
5/5 baseret på alle bedømmelser

JOOP! Parfumer: Maskuline og feminine dufte med beundringsværdig karakter

JOOP! – i over 40 år har dette navn stået for smart mode, som kan bruges i hverdagen og for helt særlige dufte, som man bare husker. Med sine fristende og spændende duftnoter vækker JOOP! parfumerne begejstring både hos kvinder og mænd og forkæler alle sanser.

Joop parfumernes store verden

JOOP! parfumens succes startede med parfumen Le Bain . Duften til mænd og kvinder er stadig en succes på markedet og fejres af mange tilhængere af den. I de efterfølgende år kunne designerens fans købe talrige JOOP! Parfumer, som understregede deres unikhed og samtidig skabte en eksklusiv duftoplevelse.

Køb JOOP! parfume: Dame- og herredufte med kultstatus

Bland JOOP! Dameparfumerne er der talrige klassikere, som er populære den dag i dag. De står for femininitet og vækker begejstring med deres hemmelighedsfulde og eksotiske nuancer. Der er et særligt stor udvalg af JOOP! herreparfumer. Der findes en passende duft til alle blandt dem:

  • JOOP! WOW!: Den stadig unge signature-duft fra JOOP! vækker begejstring med sin maskuline karakter. Den er avangardistisk, fri og virker elegant. Den friske, træagtige duft baseret på udsøgte ingredienser som fx kardemomme, viol, bergamot, fyrbalsam eller tonkabønne. Er provokerende og maskulin.
  • JOOP! Homme: Kanel, jasmin og appelsinblomster forener sig med frisk bergamot og træagtige nuancer til en direkte og lidenskabelig JOOP! parfume.
  • JOOP! Jump: Duften til mænd, som bryder med konventioner og ganske enkelt er herligt utilpassede. Blandingen af citrus og grapefrugt med vodka i hjertenoten og en sødlig basis af tonkabønner gør denne komposition maskulin og samtidig spændende.

Køb JOOP! Parfume - online hos parfumdreams

I forbindelse med JOOP! parfumerne finder duftelskere mange andre kosmetikprodukter som fx håndcremer, brusegeler og deodoranter med deres yndlingsduft hos parfumdreams. Gå på opdagelse i mangfoldigheden af dufte hos JOOP! parfumer, og bestil til små priser.