Spar 22%* på solcreme, plejeprodukter og mange andre produkter
Spar nu!

Menu

Parfumdreams
Azzaro 10 Vare

Azzaro

Azzaro parfume: Duft til livsglade individualister

Franskmanden Loris Azzaro blev født i 1933 i Tunesien og var søn af forældre af siciliansk herkomst. Der tilbragte hans sin barndom og ungdom, omgivet af sol, hav og lysende farver samt mediterranske dufte, der gør parfume fra Azzaro så umiskendelig.

I 1962 forlod Azzaro sin hjemby og rejste til Paris, hvor han hurtigt skabte sig et navn som designer. Allerede i 1968 kreerede han glamourøse klæder til eliten inden for det finere herskab. Han var kendt for kunstfulde broderier med perler og vovede snit. Han brugte kæder til skjorter og kjoler. Blandt hans kunder finder vi foruden Nicole Kidman, Marion Cotillard og Kate Winslet også navne som Sophia Loren, Raquel Welch og Claudia Cardinale.

Azzaro parfume til et liv med endeløse sommerdage

Parfume fra Azzaro signaliserer ren livsglæde. Denne designer betragtede livet som en legeplads. Azzaro mente, at verden tilhørte mennesker, som var i godt humør. Eau de toilette og eau de parfum fra Azzaro emmer af begejstring over livet og er klassiske dufte, som har været populære i flere årtier – til trods for en uændret opskrift.

Highlights fra Azzaro – de mest populære parfumer

I årenes løb er visse dufte fra Azzaro blevet noget helt særligt. De udmærker sig med deres unikke kompositioner:

  • Azzaro Wanted: Denne Eau de Parfum Intense fra Azzaro til mænd er blandt de kreationer, der skiller sig ud fra mængden. Det fremgår allerede af den sorte flakon med sin oversigtlige, men detaljerede styling. Denne orientalsk krydret duft har kun tre aromaer og virker ikke desto mindre umådeligt raffineret. Kardemomme starter det olfaktoriske fyrværkeri, toffee i hjertenoten giver sødme og dybde, og duften ebber ud med amber. En både afslappet og elegant parfume fra Azzaro, som passer lige så godt til festlige anledninger som til sport.
  • Azzaro Wanted Girl: Med denne duft har Azzaro indfanget indbegrebet af sommer. Parfumen fængsler med intensiv kvindelighed parret med frugtagtige fornemmelser og sødme. Til fans af gourmetdufte er denne parfume lige til at dykke ned i.
  • Azzaro Pour Homme: I modsætningen til andre dufte har Azzaro med denne eau de toilette til mænd betjent den olfaktoriske skattekiste på omfattende vis. I stedet for minimalistisk reducering til få ingredienser omfatter listen til denne eau de toilette fra Azzaro 19 forskellige aromaer. Kompositionen har ikke ændret sig siden 1978. Urter og citrus udgør optakten, som går over i en bouquet af orientalske krydderier og træ, inden duften forkæler sanserne med læder, moskus og tonkabønne i den jordagtige basisnote.

I sortimentet finder du særligt mange Azzaro herredufte. Kollektionen af damedufte fra Azzaro er ikke helt så stor.

Azzaro parfume til et liv med endeløse sommerdage

Parfume fra Azzaro signaliserer ren livsglæde. Denne designer betragtede livet som en legeplads. Azzaro mente, at verden tilhørte mennesker, som var i godt humør. Eau de toilette og eau de parfum fra Azzaro emmer af begejstring over livet og er klassiske dufte, som har været populære i flere årtier – til trods for en uændret opskrift.

Køb Azzaro parfume hos parfumdreams

Se parfumerne til individualister fra Azzaro. Hvis du vil skille dig ud fra mængden, så du er kommet til det helt rigtige sted med dette mærke. Hos parfumdreams finder du til gode priser, og så kan du godt begynde at glæde dig til alle de komplimenter, som du vil få for denne duft.

Vores service til dig

*Det er ikke muligt at veksle til kontanter. Kan ikke kombineres med andre kampagner. Gyldig til 17.04.2024, ikke gyldig for udsalgsvarer, gavekort, mærkerne Acqua di Parma, Bond No. 9, Chanel, Dior, Drunk Elephant, Eisenberg, Kilian Paris, Rituals, Rosendo-Mateau og artikler med mærket Luxury. Ingen minimumsværdi for bestillinger. Offentliggørelse er ikke tilladt. Parfümerie Akzente GmbH, VAT DE813307548 AG Stgt. HRB 581012

Betalingsformer


Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube