Spar 22%* + 10%*** med Premium

Menu

Parfumdreams

La vie est belle fra Lancôme

Det franske mærke Lancôme blev grundlagt i 1935 og har udviklet sig til den største og mest kendte udbyder af parfume, kosmetik og plejeartikler i Europa. Med La Vie est Belle tilbyder Lancôme endnu en produktserie i sit udvalg af eksklusive dufte til kvinder, der perfekt indfanger den typisk franske livsfornemmelse. Åben, fri og æstetisk - sådan vil enhver kunde af kvalitetsmærket føle sig, når hun stænker denne parfume på og fornemmer sit liv forskønnet med et behageligt pust.

La Vie est Belle - imponerende parfume med opsigtsvækkende designDet opsigtsvækkende ved denne duft fra Lancôme er ikke blot de lette og typisk feminine essenser, men også den æstetisk formede flakon med den fantasifulde note. Det fantastiske design vil helt sikker også friste dig til at supplere dine etablerede dufte til kvinder med La Vie est Belle og dermed opstille en ægte pryd på badeværelset. Dette gælder naturligvis også for andre dufte og flakoner fra det traditionsbundne, parisiske firma, der er i stand til at opfylde alle ønsker hos både mænd og kvinder. Også her venter dufte til mænd og kvinder online på dig ti attraktive priser!

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

*Rabatten er allerede fratrukket varen direkte og gælder kun udvalgte varer. Kræver ikke kode. Gælder indtil 24.06.2024.

******Premium-rabat kan ikke indløses med gavekort. Alle yderligere betingelser finder du på www.parfumdreams.dk/parfumdreams-premium

Betalingsformer


Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube