Spar 25%* på dine forårsfavoritter

Menu

Parfumdreams

Dermaroller til glat og elastisk hud

Microneedling er en populær metode, som oprindeligt blev opfundet til klinisk brug, nemlig kollagen-induktions-behandling. Dermarolleren består af en rulle med meget små nåle, som sidder på et langt håndtag.

For at stimulere cellefornyelsen og dannelsen af kollagen, rulles den lille valse hen over huden. Derved stikker nålene små bitte huller i huden. Den naturlige helingsproces sætter således gang i anti-aging-processen.

Endnu en fordel ved denne metode: Plejeprodukter og serum kan på grund af de mikroskopiske, små skader trængere dybene ned i huden og bedre aktivere de virksomme stoffer. Blodcirkulationen stimuleres og hjælper således svage og defekte hudceller med at regenerere og genopbygge sig selv.

Dermaroller til hjemmebrug

Inden for det professionelle, dermatologiske område anvendes nåle med en længde på op til 3mm. Men sådanne længder er for farlige for uøvede, og derfor er nåle til dermarollers til hjemmebrug kortere, men alligevel meget effektive.

Dermarollere til hjemmebrug: Med den rigtige dermaroller er det supernemt at gøre det derhjemme. Med en nålevalse og de dertil hørende ca. 0,2 mm lange mikronåle kan du få din hud til at se mere lyserød og frisk ud.

Fordelene ved microneedling med en dermaroller

  • klar og strålende hud gennem dannelse af ny kollagen
  • mindre uren hud og mindre porer
  • rullen masserer huden og øger blodcirkulationen
  • cellefornyelsen fremmes

Det anbefales at bruge dermarolleren igen tidligst efter to dage, så din hud har tilstrækkelig tid til regenerering og cellefornyelse.

Pleje efter microneedling: Hjælp med fugtighedsgivende creme

Før du bruger en dermaroller, bør du rense ansigtet nænsomt og efterfølgende desinficere huden. Det forebygger betændelse. En fedt- og fugtighedsgivende serum gør det nemmere at anvende rolleren.

Efter behandlingen har huden brug for at blive afkølet godt. Med beroligende og kølende cremer og masker kan du hjælpe din hud med at regenerere sig og samtidig tilføre den nyttige og aktive ingredienser.

Hos parfumdreams finder du diverse kølende masker og beroligende cremer, eksempelvis med aloe vera og natlysolie.

Microneedle-patches som alternativ til dermarolleren

Hvis du er bange for de små mikronåle kan du bruge en microneedle-patch. Needlepatches er små masker med selvopløsende mikronåle. Disse nåle transporterer de aktive stoffer dybt ned i huden og giver et hurtigt resultat i løbet af 20 minutter. Alt efter det aktive stof og hvor masken skal anvendes, kan de små masker også sidde natten over og arbejde sig ind i huden, mens du sover din skønhedssøvn, så du opnår fuld effekt.

Køb dermarollere og mikroneedle-patches billigt online

Hos parfumdreams finder du et eksklusivt udvalg af microneedle-produkter, som hjælper dig med at få din hud til at se yngre ud og give den en indre glød. Dermarollere og microneedle-patches giver en frisk og strålende hud. Starterkits, rollers eller en dertil passende pleje efter microneedling-behandling: parfumdreams har dine favoritter.

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

Rabatten er allerede fratrukket varen direkte og gælder kun udvalgte varer. Kræver ikke kode. Gælder indtil 22.04.2024.

Betalingsformer


Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube