Givenchy
Bestseller

Givenchy parfume

824
4,5/5 baseret på alle bedømmelser

Givenchy parfume: Adel forpligter

Blåt blods overdådighed kan ikke benægtes og gør sig også bemærket i forbindelse med de forskellige dufte fra Givenchy. Graf Hubert de Givenchy grundlagde mærket i 1952 i Paris, efter at han allerede havde arbejdet sammen med andre kendte designere, herunder Elsa Schiaparelli.

Helt fra start skabte virksomhedsgrundlæggeren sig et navn som ”Modens aristokrat”. Med klassiske kombinationer med hvide bluser og smalle nederdele erobrede han Paris. Audrey Hepburn er iført en lille sort fra Givenchy i filmklassikeren Pigen Holly [Breakfast at Tiffany’s].

Med sit bekendtskab med Hollywood-skuespillerinden fik den unge modedesigner, Greve Givenchy, sit internationale gennembrud og gjorde Audrey Hepburn til et stilikon. Sammen skabte de Givenchys stil, som også blev Givenchy parfumernes varemærke - den perfekte kombination af amerikansk glamour og fransk elegance.

Givenchy parfume - over 60 år i skønhedens tjeneste

Dufte fra Givenchy bedårer med haute couturens flair, som får drømme af dolce vita og uendelige luksus til at opstå. En modig stil kendetegner dette modehus, som allerede har skabt og solgt uforglemmelige parfumer siden 1957. Således hører Givenchy til pionererne inden for duftens verden. Designerne hos Givenchy forstår at forbinde elegance ved en parfume med en enestående stil. Det ses allerede ved duftenes flakoner, som pryder badeværelset ligesom kunstværker af krystal og glas.

Nedenstående parfumer fra Givenchy er særligt populære:

  • Gentleman Givenchy: Herreparfumen fra Givenchy repræsenterer elegancen, der er ligeså dristig som den er stilsikker og som luksusmærket er berømt for. Maskuline aromaer som peber i topnoten går over i de irisens og lavendelens blomsteragtige noter, inden de klinger ud med patchouli, vanilje og tolubalsam. Den interessante kombination af en blomsteragtig duft med maskulint krydderi symboliserer de forskellige kvaliteter ved maskulin præsens - den perfekte duft fra Givenchy for den moderne mand.
  • Givenchy L’Interdit: Navnet på denne damenparfum fra Givenchy lyder egentlig helt harmløs. Men L’Interdit betyder oversat tabu. Sensuelle besættelser var inspirationen til denne intense blomsterduft, som præsenterer sig i en rødlakeret flakon. Ingefær, blodappelsin og pimentblade danner optakten til denne temperamentsfulde duft, som går over i overdådig jasmin og kraftig tuberose. Også den træagtigt røgede basisnote, hvor patchouli og vetiver forenes med sandeltræ, er stærk.
  • Givenchy New Irrésistible: Denne duft er kendetegnet ved en enestående originalitet. Den starter med en storslået topnote, som udløser et fyrværkeri af forskellige aromaer. De sanselige toner af ambrette, moskus, katost og pære strømmer ind i den blomsteragtige buket af iris og rose, som danner en cirkel omkring duftene med basisnoten af moskus og ceder.

Selvfølgelig har parfumdreams et stort sortiment af forskellige parfumer fra Givenchy. Parfumerne fås i forskellige størrelser og til utroligt små priser og er således overkommelige for ethvert budget.

Køb Givenchy eau de parfum og eau de toilette til små penge

Udover elegante silhuetter er strålende farver, luksuriøse blomstermønstre og oversized hatte også typiske for Givenchy-stilen. I stedet for flæser og ornamenter dominerer en umiskendelig elegance dette mærke, som også gør sig bemærket i de originale dufte. Parfumdreams har et stort udvalg af kosmetik og parfumer fra Givenchy - til priser, som spreder glæde.