Spar 22%* på solcreme, plejeprodukter og mange andre produkter
Spar nu!

Menu

Parfumdreams

Julekalendere hos parfumdreams

Er julekalenderen allerede udsolgt? Intet problem! I stedet kan du gå på opdagelse i vores nøje udvalgte gavesæt

Vores udvalg

Bliv Premium-medlem, og få glæde af fordeleFind passende gaver til dig selv og din elskede

Julekalendere med parfume: 24 dufte bag lågerne

Nu er det endelig jul: Endelig er det igen tid til søde dufte, lækkert hjemmebag og varm te. Der er længe til juleaften – men ventetiden forsødes med en parfume julekalender. 24 låger med highlights forsøder ventetiden til juleaften.

En pakkekalender med dufte egner sig perfekt til alle, som gerne vil prøve forskellige dufte. Selvom man allerede har fundet sin signaturduft, skader det ikke at gå på opdagelse i duftenes verden. Måske dukker der nye favoritter op.

Parfumdreams julekalendere 2023: En ny overraskelse hver dag

Med julekalendere fra parfumdreams får du et lille festligt highlight hver dag. Bag hver låge gemmer sig lækre skønhedsprodukter og dufte i original størrelse, rejsestørrelse eller i miniatureformat. Det er den perfekte mulighed for at lære nye produkter at kende og måske prøve kommende favoritter. Er du ikke vild med overraskelser? Som regel er der en oversigt over de relevante produkter på bagsiden af vores julekalendere. På den måde kan du på forhånd beslutte, om indholdet passer til din hudtype eller stil.

Julekalendere 2023 hos parfumdreams

Du kan forsøde juletiden med en hjemmelavet adventskalender eller en julekalender, som passer perfekt til dine præferencer. En julekalender er også en super gaveidé: Uanset hvem du ønsker at glæde, så finder du hos parfumdreams et stort udvalg af julekalendere til enhver smag:

Ofte stillede spørgsmål

Hvem egner en julekalendere med parfume sig til?

En julekalender med parfume egner sig til alle, som er glade for stunder med wellness og gerne vil lære nye kosmetikprodukter at kende eller afprøve nye parfumer. Hvad enten det er som gave eller bare til dig selv: Julekalendere fra parfumdreams forskønner ventetiden op til jul med små skønhedsoverraskelser i miniatureformat eller helt op i original størrelse hver dag. De små størrelser er også super til at tage med på den næste rejse eller ferie.

Hvilke produkter er der i julekalenderne?

Julekalendere fra parfumdreams indeholder forskellige kosmetikprodukter i miniatureformat og helt op til original størrelse. På bagsiden finder du for det meste en liste over alle de pågældende produkter i julekalenderen.

Hvad gør julekalendere fra parfumdreams så specielle?

I julekalendere fra parfumdreams til kvinder gemmer der sig luksuriøse skønhedsprodukter bag hver låge. Der venter dig lækre kosmetik- og makeupprodukter samt skønne dufte. Glæd dig selv eller en af dine nærmeste, og nyd forventningen i dagene op til jul med nye produktfavoritter.

Vores service til dig

*Det er ikke muligt at veksle til kontanter. Kan ikke kombineres med andre kampagner. Gyldig til 17.04.2024, ikke gyldig for udsalgsvarer, gavekort, mærkerne Acqua di Parma, Bond No. 9, Chanel, Dior, Drunk Elephant, Eisenberg, Kilian Paris, Rituals, Rosendo-Mateau og artikler med mærket Luxury. Ingen minimumsværdi for bestillinger. Offentliggørelse er ikke tilladt. Parfümerie Akzente GmbH, VAT DE813307548 AG Stgt. HRB 581012

Betalingsformer


Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube