Beauty Julekalendere af parfumdreams

Lad dig inspirere af vores julekalendere til hende og ham!

Bag hver låge gemmer der sig en overraskelse. Lad os overraske dig i 24 dage! Et stort udvalg af julekalendere venter på at blive opdaget af dig. Better be quick- vores must-have julekalendere er meget populære. Kalendere fulde af skønhedshighlights, dufte eller plejeprodukter - her finder du et passende produkt til alle til nedtællingen til juleaften!

 
 

Julekalendere til hende

Julekalendere til Kvinder
 
 

Julekalendere til ham

Julekalendere til Mænd
 

Parfumekalender 2021 fra parfumdreams: Bag hver låge gemmer der sig en skønhedsoverraskelse

Med vores julekalendere inden for parfume og skønhed kan du i bogstavelig forstand forkæle dig selv og dine nærmeste i juletiden. Med julekalendere med parfume og kosmetik får du en lille overraskelse hver dag op til jul: Bag hver låge gemmer dig sig lækre skønhedsprodukter og dufte i original størrelse, rejsestørrelse eller i miniatureformat. Det er den perfekte mulighed for at lære nye produkter at kende og måske prøve kommende favoritter. Er du vild med små overraskelser? Som regel er der en oversigt over de relevante produkter på bagsiden af vores julekalendere. På den måde kan du på forhånd beslutte, om indholdet passer til din hudtype eller din stil. Foruden modeller af kendte trend- og luksusmærker finder du hos parfumdreams også den populære parfumdreams-julekalender.

Adventskalender 2021 til kvinder: Luksuriøs hudpleje, dejlige dufte og festlig makeup forskønner ventetiden op til jul

Om det er til din mor, bedste veninde eller dig selv – den ene elsker mange plejeritualer, mens den anden ikke kan få nok af makeupfarver og -teksturer. Vores julekalender til kvinder velrenommerede hudplejemærker indeholder blandt andet aromatiske badeprodukter, sanselige bodylotions eller luksuriøse ansigtscremer. På den måde kan du få en daglig gave i form af rolig mig-tid. Du kan udleve din kreative side med en makeupkalender. Glæd dig til en nyt trend-highlight hver dag, som fx en flot farve læbestift, en diskret nuance blush eller en festlig øjenskygge.

Julekalender til mænd fra parfumdreams – nye plejefavoritter fra kendte mærker hver dag

Julekalenere til mænd overrasker hver dag med produkter og produktminiaturer. Bag hver låge gemmer dig sig (alt efter kalender) blandt andet vitaliserende badeprodukter, skønne badegels samt cremer og andre typer ansigtspleje. Så bliver det lettere at holde ventetiden ud, indtil det bliver juleaften.

Ofte stillede spørgsmål

Hvem egner en parfumekalender sig til?

En julekalender parfume egner sig til alle, som er glade for stunder med wellness og gerne vil lære nye kosmetikprodukter at kende eller afprøve nye parfumer. Hvad enten det er som gave eller bare til dig selv: julekalendere fra parfumdreams forskønner ventetiden op til jul med små skønhedsoverraskelser i miniatureformat eller helt op i original størrelse hver dag. De små størrelser er også super til at tage med på den næste rejse eller ferie.

Hvilke produkter er der i julekalenderne?

Julekalendere fra parfumdreams indeholder forskellige kosmetikprodukter i miniatureformat og helt op til original størrelse. Julekalendere inden for plejeområdet indeholder for eksempel badeprodukter, badegels eller ansigtscremer. En makeup julekalender indeholder blandt andet øjenskygger, mascaraer eller læbestifter.

Hvad gør julekalendere fra parfumdreams så specielle?

I julekalendere fra parfumdreams til kvinder gemmer der sig luksuriøse skønhedsprodukter bag hver låge. Der venter dig lækre kosmetik- og makeupprodukter samt skønne dufte. Julekalendere til mænd indholder ligeledes kvalitetsprodukter og topmærker. Glæd dig selv eller en af dine nærmeste, og nyd forventningen i dagene op til jul.