Øjengel

43 Vare
35
5/5 baseret på alle bedømmelser

Øjengel: plejende og forfriskende

En øjengel er det helt rigtige, hvis det blev for sendt i går igen. Også på varme sommerdage eller ved sygdom, stress eller gråd sørger en kølende øjengel for, at hele øjenpartiet friskes hurtigt op og genfinder sin glød.

Blikket åbnes op takket være en kølende øjengel eller en kølende øjencreme. Den regenererer øjenpartiet og kan mindste poser under øjnene, så øjnene stråler. Også synlige røde vener mindskes takket være den kølende friskhed. Farvel til hævede øjne – en kølende øjenpleje gør det muligt.

Disse indholdsstoffer giver en øjengel sin magi

Teksturen i en øjengel er som regel let og frisk. Den fedter ikke, trænger hurtigt ind og skaber hurtigt resultater.

En kølende øjencreme erstatter husråd som agurkeskiver, en kold ske på øjnene eller tunge køleelementer. Den indeholder desuden værdifulde indholdsstoffer, som ikke blot plejer huden, men også forsyner den med tilstrækkelig fugtighed, så den igen ser frisk, elastisk og vågen ud.

Blandt de typiske indholdsstoffer i en kølende øjengel finder vi:

  • Aloe vera: Fremmer regenerationen af huden, giver masser af fugtighed og virker behageligt kølende.
  • Niacinamid: Takket være antioxidantiske egenskaber og anti-aging-effekten er niacinamid bestanddel i mange typer øjengel. De styrker hudbarrieren og stimulerer kroppens kollagenproduktion.
  • Hyaluron: Næsten alle typer øjengel indeholder hyaluron, for det er det bedste middel til at opfylde hudens fugtdepoter med lang effekt, så huden synes frisk og opstrammet. Allerede fra 25-års alderen mindskes hudens naturlige hyalurondepot, og derfor er det vigtigt og supplere med plejeprodukter udefra.
  • Agurkeekstrakt: Agurk køler og giver masser af fugtighed og har desuden en behagelig frisk duft.
  • Grøn te: Den virker beroligende, lindrer hævede øjne og sørge for, at puffy eyes hurtigt forsvinder. Det er fugtighedsgivende, har en antioxidantisk effekt og opstrammer huden.
  • Koffein: Det indsnævrer blod kar og trækker væske ud af hævelser, og derfor er det et perfekt indholdsstof mod markante poser under øjnene. Derudover har det en antioxidantisk effekt og indfanger dermed frie radikaler, som kan beskadige cellerne.

Kølende øjenpleje mod hævelser: Hvilke tricks findes der?

Mod hævelser og poser under øjnene hjælper kun kølende friskhed. Den kan enten komme fra indholdsstoffer i øjengel, men kan også anbringes manuelt på øjenpartiet ad andre veje.

Der findes fx øjengel, der skal rulles på øjenpartiet med en metalapplikator. Det har en ekstra kølende effekt. Kølende øjencreme eller opbevaring af en øjengel i køleskabet er også nyttigt. Ved påføring af en kølende creme på huden bliver blodgennemstrømningen langsommere, og det får hævelser til at forsvinde.

Hvilke alternativer findes der til en kølende øjengel?

Som alternativ til kølende øjengel finder du hos parfumdreams også øjengel, som giver fugtighed til tørre øjne, eller fokuserer nærmere på anti-aging. Det afgørende er huens behov, som kan variere fra dag til dag. På den måde har man muligvis ikke brug for en kølende øjengel efter en sjov aften, men derimod et produkt, som bekæmper poser under øjnene.

Hos parfumdreams er der en passende øjengel til alle – og hvis man kan lide så, så vælger man kølende naturkosmetik, som naturligvis også findes i sortimentet.