Pixi

9
3,5/5 baseret på alle bedømmelser

Pixi – Kosmetik for det naturlige look

I 90'ern opstod der i verdensmetropolen London kosmetikmærket, som i dag er kendt som Pixi. Virksomhedens grundlægger Petra Strand fra Sverige var dengang makeupartist og ville udvikle produkter, som kunne bruges hurtigt, pålideligt og med fordel. Hendes plan kunne snildt realiseres. Den dag i dag er Pixi kosmetik meget populær, hvilket blandt andet skyldes recepturerne af høj kvalitet og de innovative indholdsstoffer.

Pixi by Petra – et mærke, der er inspireret af feer og fabler

I forbindelse med alle produkter lader Petra sig inspirere af sit hjemland Sverige. Dér har feer og fabler en særlig stor betydning. Fordi nærheden til naturen er vigtig for Petra, indeholder hvert produkt ikke kun de bedste plejestoffer, men der blev også keret sig meget om detaljerne.

  • Pixi makeup: Fra øjenbrynspenne til kanelbrun øjenskygge udnytter Pixi by Petra alle muligheder til at producere kosmetik af høj kvalitet. Således producerer mærket udover foundation og pudder en del andre produkter, som det kan betale sig at kigge på. Mellem lipgloss eller blush tilbyder Petra også highlightere, concealere og primere. Således kan der skabes et fuldkomment makeup-look, som ikke lader noget tilbage at ønske.
  • Pixi ansigtspleje: Udover dekorativ kosmetik giver Pixi Beauty dig ansigtplejeprodukter. Også i denne kategori overlader Petra intet til tilfældighederne og bruger kun de bedste essenser samt førsteklasses plejestoffer fra naturen til produktion af ansigtsgel, øjencreme eller renselotioner. Med disse produkter kan Pixe makeup fjernes perfekt og ansigtet plejes optimalt.
  • Pixi plejesæt: Pixi ansigtsplejesæt, som fås i forskellige versioner, er sat kærligt sammen. Hvert af dem indeholder forskellige produkter, som er velegnede til ansigtsplejerutinen. En fabelagtig mulighed til at give sig selv eller en man holder af en lille gave.

Pixi kosmetik er kun et blikfang optisk. Også indholdsstofferne er ikke til at kimse ad. Hvert produkt er fri for silikone og andre uønskede ingredienser. Desuden klarer produktsortimentet sig uden dyreforsøg. Det er altså ikke nogen overraskelse, at enkelte produkter som fx "Glow Tonic" har vundet flere priser. Pixi overbeviser ikke kun brugere i hele verden, det har også vundet talrige priser.

Fremtryl vidunderligt smukke looks med Pixi makeup

Pixi Beauty fås altid i en myntegrøn emballage, som helt tydeligt signalerer virksomhedens forbundethed med naturen. Sortimentet er meget omfattende og giver dig ud over mange hudplejeprodukter også passende makeup-værktøjer. Således lykkedes helt nemt at skabe en fremragende base og sammensætte egnede looks til alle ugens dage.

Særligt interessante er altid de værdifulde plejestoffer, som kosmetikprodukterne indeholder. Pixi Vitamin-C Juice Cleanser indeholder mange værdifulde antioxidanter, mens Botanical-serien er beriget med udsøgt kollagen. Disse plejestoffer kan mindske de første, fine rynker og tilføre huden behagelig fugt. Hvert produkt fra Pixi by Petra er desuden omhyggeligt produceret, kærligt designet og indeholder essentielle indholdsstoffer, som giver huden en sund glød.

Bestil Pixi pleje til små priser hos parfumdreams

Pixis sortiment er virkelig ikke til at kimse ad. Der findes et passende produkt til alle slags behov og for enhver smag. Hos parfumdreams fås et afvekslingsrigt sortiment af det succesfulde kosmetikmærke. Således lykkedes det på nem vis at købe Pixi kosmetik og selv at forsikre sig om den succesfulde virksomheds høje kvalitet.