Bestseller

Drunk Elephant

4
5/5 baseret på alle bedømmelser

Effektiv pleje fra Drunk Elephant

Drunk Elephant blev grundlagt i 2012 af Tiffany Masterson. Hun fandt ikke det, som hun ledte efter i sin søgen efter den perfekte universalpleje til alle hudtyper og aldersklasser – og kreerede den så til sidst selv. Drunk Elephant står for pleje med aktive, plejende ingredienser uden skadelige indholdsstoffer. Den vigtigste bestanddel er i den forbindelse altid den plejende marulaolie, som udvindes af marulafrugtens kerne.

Drunk Elephant: Skin-smoothies med marulaolie

Marulaolie er kendt for sit høje indhold af antioxidanter og essentielle fedtsyrer. Den er nærende og plejende, hvilket gør huden smidig ved regelmæssig brug. Andre plejende ingredienser i ansigtsplejen fra Drunk Elephant er f.eks. glycolsyre, retinol og pylypeptider. Det særlige er: Hele plejeserien er designet så alle (undtagen solbeskyttelsen) kan blandes med hinanden. Med de såkaldte Skin smoothies fra Drunk Elephant kan du hver dag påny tilpasse din pleje til din huds behov.

Hudpleje med høj biokompatibilitet fra Drunk Elephant

Det særlige ved produkterne fra Drunk Elephant er kombinationen af indholdsstofferne: Plejeprodukterne indeholder udelukkende ingredienser, som har en positiv indflydelse på huden. De indeholder ingen som helst unødvendige fyldstoffer eller skadelige indholdsstoffer. Endnu en særegenhed: Drunk Elephant skelner ikke mellem naturlige eller syntetiske indholdsstoffer.

Begge slags er indeholdt i produkterne og følger derfor altid målet om at gøre noget godt for huden. Det er nemlig ikke relevant at få oplyst om et indholdsstof er naturligt eller syntetisk for at vurdere, hvor godt eller dårligt det er for huden. Det kommer an på, hvor biokompatibelt det er. Derfor er ingrediensernes molekylestørrelse og et plejeprodukts ph-værdi også af interesse.

Køb produkter fra Drunk Elephant hos parfumdreams

Giv din hud et reset med eksklusiv pleje fra Drunk Elephant fra USA. Vælg de plejeprodukter, som gør noget godt for din hud, og bland dem med hinanden til det perfekte glow-up. Hos parfumdreams finder du et stort udvalg af produkter fra Drunk Elephant, som får din hud til at stråle.