Sundhed, Ansigt og Kosmetik fra Ayer

Mærket Ayer ser med stor stolthed tilbage på en nu 125-årig tradition inden for innovation, luksus o… Læs mere
142
4,5/5 baseret på alle bedømmelser

Ayer Sundhed, Ansigt og Kosmetik

Mærket Ayer ser med stor stolthed tilbage på en nu 125-årig tradition inden for innovation, luksus og tillid. Madame Récamier, en af kejser Napoléon Bonapartes mætresser, anvendte med stor begejstring en skønhedscreme, som hun havde opdaget hos en apoteker i Paris. Hurtigt blev denne meddelelse offentliggjort ved hoffet og i de fine kredse i det parisiske samfund. I 1887 fik Harriet Hubbard Ayer, som var født i Chicago, fat i opskriften til denne creme. Således overskred den værdifulde lille krukke Frankrigs grænser og erobrede hele verden. Ayer overbeviser med rene og førsteklasses indholdsstoffer som for eksempel de fineste olier fra abrikoser, avokadoer eller jasmin. Kombineret med mange forskellige andre produkter fra naturen fremkommer disse enestående, meget effektive kosmetikserier.
Vidste du at Indhold

Ayer - en amerikansk idé med franske rødder

Harriet Hubbard Ayer blev født i Chigago i 1849 og gælder som ikon for den tidlige kvindeemancipation. Hun arbejdede som journalist, kritiker af tiden men mest af alt som førende opfinder af moderne kosmetikprodukter. Hun fik ideen til en kosmetikserie på en rejse til Paris. Hun købte opskriften til en helt speciel creme af en fransk apoteker. Allerede på Napoleons tid brugte en helt fantastiske skønhed cremer fremstillet på denne opskrift. Derfor lå det for Harriet Hubbard Ayer lige for også at opkalde hjertestykket i hendes kosmetikserie efter Madame Récamier. Således gik Crème Récamier efter kort tid sin sejrsgang igennem Amerika og resten af verden. På baggrund af den franske skønhedseliksir opstod plejeprodukter til ansigt og krop, dekorativ kosmetik og parfumer.

Innovation også efter 125 års virksomhedshistorie

Selv efter 125 år udvikler og sælger virksomheden innovativ kosmetik i grundlæggerens navn til kvinder med høje kvalitetskrav, som er mindst lige så emanciperede som Harriet Hubbard Ayer selv var. Mærket Ayer har internationale afdelinger i Paris, New York og München og betragtes som verdens vigtigste producent af kosmetik helt frem til i dag. Gå på opdagelsen i Ayers mange produkter hos Parfumdreams og giv dig selv en smule luksus hver dag. Med den dekorative kosmetik fra Ayer sætter du din skønhed i scene på en overbevisende måde og sørger for en perfekt fremtoning uanset anledningen.

I vores online-parfumeri finder du Ayer-produkter indenfor følgende kategorier

  • Pleje
  • Kropspleje
  • Make-up

Ayer til den daglige hudpleje - din personlige bodyguard

Brug de førsteklasses produkter fra Ayer til den daglige hudpleje. Under pleje finder du hos Parfumdreams hudrenseprodukter, der er afstemt efter din hudtype, som hjælper med at fjerne døde hudceller og overflødig talg. På den måde forbereder du din hud optimalt med hudplejeprodukterne fra Ayer. Den rigtige daglige pleje beskytter dit største organ - huden - imod skader fra miljøet og holder den ung og stram. Ayer tilbyder plejeprodukter som er afstemt efter mange forskellige behov og beskytter din hud optimaltimod UV-stråler, tør varm luft, stærk kulde eller iskolde vinde. Ayer-plejeprodukter fungerer som din personlige bodyguard for huden og er uundværlig og et plejende grundlag for din makeup. De bæredygtige produkter får huden til at se yngre ud og plejer den mens du sover. Alternativt finder du også praktiske allrounder fra Ayer, såkaldte 24-timers cremer, som beskytter dig hele døgnet og som retter op på små skader i huden mens du sover.

Desuden finder du hos Parfumdreams special plejeprodukter som lever op til høje krav til plejen.

  • Serum
  • Maske
  • Øjenpleje
  • Pleje til hals og dekolleté
  • Håndpleje
  • Solbeskyttelse til ansigtet

Den særdeles effektive serummer fra Ayer udmærker sig ved sin særlige plejende virkning. Anderledes end ved dagcremer, som gør sit arbejde i løbet af dagen, ses resultaterne ved brug af en serum straks. Den helt specielle tekstur sørger for, at de aktive ingredienser trænger dybere ned i huden. Serummer virker som en kur og beskytter dig imod for tidlig ældning fordi de indfanger de frie radikaler. Også en maske virker som et afslappende kurophold for huden. Vælg produkter der passer til dine behov: Hudrenseprodukter og peeling, som tilfører ekstra fugtighed og nærende stoffer, mere spændkraft og får huden til at se yngre ud. Til særlige områder af huden har Ayer udviklet sine egne plejeserier, der passer til øjne, hals og dekolleté og hænder.

Individuel pleje af kroppen - formfuldendt forkælelsesprogram til huden

Modelant Corps er det formfuldende forkælelsesprogram fra Ayer til huden. Med disse enestående plejeprodukter forebygger du tab af spændkraften og brug Ayers innovative pleje til at forfine silhouetten.

Makeup - fremhæv dine bedste sider

Med den dekorative kosmetik sætter du dine pluspunkter i det rigtige lys og skjuler endda små uregelmæssigheder effektivt og diskret. For at beskytte huden imod unødvendig stress kan du kombinere makeuppen med de dertil passende plejeprodukter fra Ayer.