Kunstige negle & Neglestickers

71 Vare
9
4,5/5 baseret på alle bedømmelser

Bliv din egen negledesigner med neglefolier

Du behøver ikke besøge et neglestudie for at få et spændende negledesign. Med lidt dygtighed kan du på ingen tid forskønne dine negle med neglefolie eller kunstige negle, der er nemme at sætte på. De fås både som klassiske og smarte ensfarvede negle, med fantastiske mønstre eller med ekstravagante gulddetaljer. Du kan også tilføje et helt specielt look til dine negle med neglestickers.

Neglefolier: Neglelak som klistermærker

Neglefolier eller nail-wraps er et godt alternativ til den klassiske neglelak. De er især velegnet til kvinder, som ikke har tid til krævende negledesign. De ultratynde, selvklæbende folier er lette at sætte på. De holder i op til 14 dage på natur- og gelenegle eller shellac, uden at splintre. I modsætning til almindelig neglelak har du ingen tørretid.

Men du har stadig et stort udvalg af farver og negledesigns. Neglefolier fås også i klassiske nuancer, med elegante ombré-overgange, glimmerstøv eller detaljer i guld. Fransk manicure giver neglene en naturlig karakter. Mere opsigtsvækkende er avancerede blonde- og rosemønstre, holografiske designs, animal-prints eller folier med marmorlook.

Negledesignet med neglefolier kan lykkedes på få minutter. Først renser du neglene med en neglelakfjerner eller en mild sæbe for at fjerne rester af snavs og fedt. Derefter filer du dem i den ønskede form og polerer om nødvendigt neglenes overflader, så de virker glatte og jævne. Hvis du har flossede negle, forhindrer en styrkende neglehærder skader på overfladen fra limen.

Vælg en neglefolie, der passer til dine negles størrelser. Den skal dække neglen fuldstændigt og lægge til ved neglebåndet. Det er nemmest at bruge en neglebåndsskubber. Sørg for, at folien strækker sig til kanterne og ikke danner nogen ujævnheder, før du glatter strimlen ud over neglen. Klip til sidst de udstående rester af med neglesaksen, og fil kanterne væk med glasfilen. Med en ekstra topcoat holder dit negledesign med neglefolier bedre. Overlakken forsegler folien og beskytter mod grimme ridser.

Neglesticker: Neglestickers til et sjovt negledesign

De flotte Neglestickers forvandler hurtigt et enkelt negledesign med ensfarvet neglelak til et fortryllende blikfang. De selvklæbende neglestickers er til anvendelse på lakerede eller naturlige fingernegle. På den måde laver du flotte highlights.

Særligt elegant virker stickers i metallic-look eller med perler, som ligger som et flot smykke på neglene. Det er nemmest at bruge en tynd pincet til at sætte neglestickers på med. Når klistermærket ligger helt fladt, så trykker du på det med den anden hånds pegefinger. Til sidst påfører du et lag klar lak, så resultatet holder i lang tid.

Negledesign med kunstige negle: Lim dine negle på og få den perfekte manicure

Med kunstige negle får du på få minutter et yderst velplejet look. De lover en perfekt manicure i få trin. Særligt elegant virker negle med røde nuancer, i nude eller i det fantastiske french manicure-look med hvide spidser.

Sættene indeholder kunstige negle i forskellige størrelser, passende til alle fingernegle. Ofte medfølger den passende neglelim i sættet. Den bruger du til at fastgøre de kunstige negle på dine naturlige negle. Ovenpå limen lægger du den passende negl og lader limen tørre. Negledesignet holder i op til ti dage. Endnu lettere går det med selvklæbende press on-nails, som du kun behøver at trykke på. De holder dog højest i tre dage.

Tip: DIY-sæt med hvide kunstige negle gør det muligt at udfolde dig kreativt. De indeholder negle af kunststof i høj kvalitet i forskellige størrelser og en neglelim. Efter pålimningen kan du udsmykke neglene med din favoritneglelak, negleklistermærker eller neglefolier.