parfumdreams efterårsessentials

Vidunderlige gyldne toner og duftnyheder! Vores produktanbefalinger til efteråret!

Vi tager afsked med sommeren og hilser det vidunderlige gyldne efterår velkommen! Der venter dig efterårsagtige skønhedstrends, duftnyheder og must-have plejeprodukter. Med vores yndlingsprodukter sørger du for varme overraskelsesmomenter i dette efterår!

 
 

Efterårsdufte til hende

Med vores udvalg af yndlingsdufte til hende sørger vi i dette efterår for overraskelsesmomenter!

Efterårsdufte til hende
 
 

Efterårsdufte til ham

Lad dig begejstre af vores duft-highlights til mænd i dette efterår!

Dufte til ham
 

Vores must-haves til efteråret

Gucci Flora Gorgeous Gardenia

Gucci Flora Gorgeous Gardenia

Dyk ned i en blomsteragtig, delikat sød duftoplevelse! Den nye duft Flora Gorgeous Gardenia fra Gucci er perfekt til alle frie sjæle! I hjertenoten udfolder gardenia og jasmin sig og forsødes af sukker og patchouli. Pære sørger i topnoten for prægtige momenter! En sand must-have duft til dette efterår.

Om duften
Burberry Hero Eau de Toilette

Burberry Hero Eau de Toilette

Designeren Riccardo Tisci's første duft for Burberry er enestående! Prikkende bergamotte kombineret med opkvikkende noter af enebær og sort peber garanterer for dynamik. Burberry Hero understreger din personlighed, styrke og realitet.

Læs mere
BOSS The Scent For Her

Lancôme Idôle

Selvbevidst, stærk og feminin! Sådan beskriver vi duften Idole fra Lancôme. Bæredygtige ingredienser i denne eau de parfum harmonerer enestående. Friske blomster sørger i basenoten for en strålende Chyphre-duft. Den efterfølges af friske og ungdommelige akkorder af rose i hjertenoten. Duften afrundes af jasminblomstens fuldkommenhed.

Læs mere

fall in love

Golden Glow

Golden Glow

Læs mere
Kuschelige Zeiten

Hyggelige tider

Læs mere
Trends

Efterårstrends 2021

Læs mere

Vores anbefalinger til hende

Efterårstider hos parfumdreams: lækre skønhedsprodukter til den gyldne årstid.

Issey Miyake L'Eau d'Issey pour Homme

Issey Miyake L'Eau d'Issey pour Homme

Træagtig, krydret, frisk - Din perfekte ledsager til efteråret. I L'Eau d'Issey pour Homme Wood & Wood kombineres yuzuens vibrerende friskhed med sandeltræ. I hjertenoten følger kanel og muskat. I topnoten sørger kardemomme og grapefrugt for en frugtagtig afslutning.

Om duften
Narciso Rodriguez Poudrée

Narciso Rodriguez Poudrée

Er du fan af pudderagtige dufte? Så har vi en rigtig god anbefaling til dig her! Narciso Rodriguez Poudree formidler med dens pudder- og blomsteragtige og søde art en følelse af lidenskab. Duften formidler følelsen af tryghed og varme og omgiver dig med en luftig puddersky!

Læs mere
Lancôme Advanced Génifique Serum

Lancôme Advanced Génifique Serum

Med en ny formel reaktiverer Advanced Génifique Serum fra Lancôme din huds indre kraft og giver den et ungdommeligt glow. Dine hudbarrierer bliver styrket, hvilket sørger for et sundt hudflora-grundlag! Derudover beskytter dette serum din hud mod miljøpåvirkninger.

Læs mere

Vores yndlingsprodukter til hende