Vidunderlige gyldne nuancer og nye dufte - Vores anbefaling af produkter til efteråret!

Vi vinker farvel til sommeren og byder det smukke, gyldne efterår velkommen! Vi forsyner dig med vores musthave-dufte til efteråret, omfattende råd til ansigts- og kropspleje samt efterårets skønhedstrends. Desuden løfter vi sløret for, hvilke hårplejeprodukter der får dit hår til at skinne i den nye årstid. Med vores produktfavoritter inviterer du hyggen inden for i hjemmet, så klik dig gennem siden, og se selv.

Vores duft-highlights

Alt det du har brug for til at få et perfekt efterår

Vores must-haves til efteråret

for her Eau de Parfum

Selvsikker, stærk og feminin! Sådan beskriver vi duften for her fra Narciso Rodriguez. For her vækker frem for alt begejstring med friske akkorder, som er kompetent kombineret med blide noter. Hovednoten består af rose og fersken. Hjertenoten af moskus og amber giver duften blide pudderagtige akkorder, som mildnes igennem sandeltræ og patchouli i basisnoten.

Zadig & Voltaire: This Is Us!

Træagtig, cremet, frisk - perfekt til alle årstider. Hos This is us fra Zadig & Voltaire mødes kun fire akkorder, sandeltræ med patchouli og moskus med vanilje. Unisexduften er helt rigtigt til alle, som ikke har lyst til at bruge mainstream dufte. Denne signature-duft kan bruges til enhver anledning, og vi synes, at den er et musthave i enhver samling.

Narciso Rodriguez Bleu Noir

Natblå elegance af en krydret, pudret træagtighed med lædernuancer i baggrunden. Bleau Noir fra Narciso Rodriguez er rig på facetter og foranderlig. Hovednoten af bergamot, cypres, kardemomme og mandarin suppleres i hjertenoten med moskus og forfines i basisnoten med læder, vetiver, tonkabønner og sandeltræ. Med sin rolige, maskuline og elegante karakter er Bleu Noir perfekt til en hyggelig efterårsdag.

Fall-ing in love - Lad dig inspirere

parfumdreams efterårsessentials

Serge Lutens: Matin Lutens

Klassikeren L'Eau Serge Lutens i kollektionen Matin Lutens satser på minimalisme og purisme. Kollektionen er præget af rene, minimalistiske, naturlige og bæredygtige dufte, hvis inspiration er vandet. L'Eau Serge Lutens består kun af syv ingredienser: Citrusfrugter, aldehyder, pebermynte, broget salvie, ozon og moskus samt magnolier.

NARCISO Eau de Parfum CRISTAL

Narciso Eau de Parfum Spray Cristal er en hyldest til den strålende femininitet, som afspejles af den rosafarvet flakon. En bouquet af roser og hvide blomster møder bergamot. En hemmelighedsfuld note gemmer sig bag duften af cedertræ og cashmeran. Narciso Cristal er med sin sanseligt lette duft den perfekte ledsager i efteråret.

Issey Miyake Intense Eau & Magnolia

En hyggelig, varm efterårsaften - den nye duft Eau & Magnolia fra Issey Miyake gør indtryk med kombinationen af magnolie og rose i hjertenoten. Duftens afhængighedsskabende særpræg forstærkes med basisnoten af sandeltræ og præges af en let moskus-duftnote. Med den enestående flakon er duften desuden et absolut blikfang.

Se flere produkter