Hånd- & negleplejesæt

55 Vare
41
5/5 baseret på alle bedømmelser

Hånd- og negleplejesæt: Alt til smukke hænder

Smukke hænder og velplejede negle er med til at gøre et godt indtryk af din person. Men hånd- og neglepleje har ikke kun optiske og kosmetiske grunde, men er også relevant for helbredet.

Hånd- og negleplejesæt kan forebygge mange ubehagelige problemer, som for eksempel nedgroede eller flossede negle eller også smertefuld, betændt neglehud. Fingernegle skal ikke bare se godt ud, de beskytter også fingerspidserne mod tilskadekomst.

Hvilke redskaber indeholder hånd- og negleplejesæt?

Hånd- og negleplejesæt indeholder som regel de klassiske basics som en neglesaks, en neglefil og en negleklipper. Men der findes også andre manicuresæt med flere produkter bland hånd- og negleplejesættene. Du får for eksempel disse artikler:

Også en håndcreme, et repair-kit til skøre negle eller en plejemaske til hænder og negle kan være bestanddele i et hånd- og negleplejesæt. Neglene kan sige meget om et menneskes sundhed, visse sygdomme viser sig også i fingerneglene.

Når du regelmæssigt beskæftiger dig med dine negle, så plejer du ikke bare dine hænder, men kan også aflæse eventuelle sundhedsmæssige forandringer.

Hvor ofte bør du foretage din hånd- og neglepleje?

Du bør file dine fingernegle mindst hver anden uge, og du kan også give pleje dine hænder med et plejende bad, en håndmaske eller en god portion creme. De bruges jo hver dag, udsættes for vind, kulde, varme og UV-stråling, kommer i kontakt med rengøringsmidler ved opvask og rengøring og vaskes eller endda desinficeres flere gange dagligt. Det er alt sammen med til at tørre hænderne ud og kan også slide på fingerneglene.

Elektrisk negleplejesæt som et bekvemt alternativ

På det elektriske negleplejesæt kan du montere forskelligt tilbehør, så det er lettere for dig at file neglene ensartet. Døde neglebånd kan også fjernes forsigtigt med en elektrisk negleplejeanordning uden at beskadige de sunde neglebånd. De er en god basis for manicuren og efter basic-plejen kan der påføres neglelak, hvis du ønsker det.

Værktøj eller kosmetik? Udvalget af hånd- og negleplejesæt er stort

Hånd- og negleplejesæt fås med forskellige omfang. Nogle består af en neglelak, en fil og en håndcreme, mens andre har mere har fokus på værktøjet og giver dig en kombination af saks, fil og negleklipper i et lækkert etui. Disse basics fås allerede til ret små penge – men du kan også købe luksusudgaver, som imponerer med en særlig kvalitet, avanceret slebne klinger og ekstra lang holdbarhed.

Mens anskaffelsen af dette værktøj som regel kun sker én gang, hvorefter det holder i lang tid, kan manicuresæt med forskellige lakker altid købes igen eller gives som gave. For lakkerne forbruges helt, og det at afprøve nye farver er for mange en vigtig del af den regelmæssige kropspleje.

Hånd- og neglepleje til enhver smag hos parfumdreams

Et negleplejesæt er en fantastisk gave, men du kan også købe et til dig selv for at give dine hænder en rigtig forkælelse. Forskellige lakker, cremer og olier sikrer, at dine hænder er smidige, dine negle ser velplejede ud og dine neglebånd er sunde. Med smukke hænder føler du velvære og udstråler det.

Hos parfumdreams finder du et stort udvalg af forskellige hånd- og negleplejesæt. Både til mænd og kvinder – hos parfumdreams finder du noget til enhver smag og kan vælge mellem mange forskellige slags negleplejeprodukter.