Bestseller

Biotherm

14704
4,5/5 baseret på alle bedømmelser

Biotherm: effektiv hudpleje med havets kraft

Allerede i 1952 begyndte det franske varemærke Biotherm at udvikle effektiv hudpleje med naturlige aktivstoffer. Akvatiske ingredienser som algeekstrakter og plankton fra varme kilder gør den daglige hudpleje meget effektiv. Varemærket Biotherm giver dig et stort udvalg af cremer, serummer og plejeprodukter til øjne, ansigt og krop, og mærket tilbyder også parfumer og deodorantsprayer.

I produkter fra Biotherm er vand det vigtigste grundlag. Det centrale indholdsstof stammer nemlig fra De Franske Pyrenæer: plankton fra varme kilder. Derfor arbejder Biotherm intensivt på at beskytte miljøet og havene. Alle produkter fra Biotherm tager deres udgangspunkt i vand, og der udvikles løbende en passende plejeformel for enhver hudtype.

Parfume fra Biotherm: Naturlig duft

Biotherm står for naturlighed og friskhed. Og netop sådan dufter mærkets parfumer. De friske, sanselige og sprudlende duftnuancer er opkvikkende og stimulerende. Samtidig plejer de din hud. Alle dufte fra Biotherm indholder naturlige essenser og giver en dejlig duftoplevelse.

Køb kosmetik fra Biotherm til fordelagtige priser

Med deres eksklusive indholdsstoffer plejer kosmetik- og plejeprodukter fra Biotherm den sarte ansigtshud. Fin plankton fra varme kilder beskytter huden mod UV-stråler og styrker samtidig hudcellerne. Fine rynker og alderslinjer har ikke en chance. Huden virker mere klar og jævn, for også filipenser og urenheder forebygges med en passende Biotherm-ansigtspleje.

Fugtighedsgivende serummer og regenererende ansigtsolier udgør et komplet plejeprogram. Produkterne beskytter mod miljøpåvirkninger og stabiliserer hudens barrierefunktion. Der findes også beskyttende solpleje fra Biotherm. Biotherm er opmærksom på at bruge økologiske indholdsstoffer, der beskytter og respekterer havene.

Køb produkter fra Biotherm på parfumdreams til fordelagtige priser

Plej din hud med førsteklasses produkter fra Biotherm. Naturlige indholdsstoffer gør din plejeoplevelse til en glamourøs event i dit badeværelse. Med de passende Biotherm-parfumer sætter du prikken over i’et i din plejerutine. Hos parfumdreams finder du den Biotherm-kosmetik, som du skal bruge til din strålende hud. Let at bestille, hurtig levering – ren nydelse for maksimal pleje.