Spar 25%* på dine forårsfavoritter

Menu

Parfumdreams
COSRX 8 Vare

COSRX

Cosrx Kosmetik: Moderne high-end-kosmetik med en lang tradition

Cosrx er et ungt kosmetikmærke fra Korea, der inden for meget kort tid har skabt sit et navn i skønhedsbranchen. Cosrx bruger minimalistiske, helst naturlige indholdsstoffer til blid pleje af følsom hud. I stedet for vand bruger Cosrx udtræk fra Aloe vera, der er kendt for sin helende virkning.

Også navnet er valgt helt bevidst: “Cos” står for kosmetik (cosmetics), “rx” er forkortelsen for en lægerecept (recipe). Ordene beskriver samtidig den koreanske virksomheds vision om at bruge moderne minimalisme til at udvikle helende og naturlige indholdsstoffer, der plejer irriteret og følsom hud med righoldige substanser.

Cosrx: Koreansk ansigtspleje for en jævn teint

Cosrx symboliserer den traditionsrige koreanske pleje og kombinerer den med passende produkter, der er tilsat vegetabilsk vand som eksempelvis vand fra hvidpilens bark eller saften fra Aloe vera. Traditionelt omfatter den koreanske hudplejerutine, der giver den typiske porcellænagtige teint, otte til ti trin. Hvert trin er en forberedelse til det næste trin. Layering, som det hedder på fagsprog, omfatter ud over den grundige rensning også intensiv pleje af huden.

Cosrx har særlige produkter som cleanser, toner, Cosrx Serum & Essence, fugtighedspleje og Cosrx-ansigtsmasker i sortimentet til netop denne traditionsrige ansigtsplejerutine. Hvert Cosrx-produkt passer til den pågældende hudtype og virker derfor helt målrettet.

Køb Cosrx-kosmetik online hos parfumdreams

Hos parfumdreams finder du effektiv ansigtspleje fra Korea. Lotioner, geler, serummer og ampuller – Cosrx har det passende produkt til ethvert hudbehov. Pleje- og renseprodukter fra Cosrx indeholder ikke mineralolier, parfumer, parabener eller silikone, de testes ikke på dyr, og de tåles også på meget følsom hud.

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

Rabatten er allerede fratrukket varen direkte og gælder kun udvalgte varer. Kræver ikke kode. Gælder indtil 22.04.2024.

Betalingsformer


Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube