Spar 25%* på dine forårsfavoritter

Menu

Parfumdreams

Læbescrub til bløde, forførende læber

Fra medtagne, sprukne læber til en blød og lækker kyssemund – Læbescrubs er fremstillet, så de giver en nænsom scrub af den tynde hud og fjerner døde hudceller uden at være alt for hård ved læberne. Således får du en glat, jævn hud efter brugen. Læbescrubs fås enten i små dåser, tuber eller som læbepomader. Altså perfekt til den individuelle skønhedsrutine derhjemme, og hvis du lige trænger til det, når du er på farten.

Hvem har glæde af en læbescrub?

Læbescrubs er velegnede til alle, som ønsker sig jævne, og fløjlsbløde læber. Ydre påvirkninger som sollys, makeup eller stress kan udtørre læberne. Det ser ikke bare dårligt ud, men læberne føles tørre og sprukne, hvilket kan gøre ondt. Her kan man med fordel bruge en læbescrub. En læbescrub kan anbefales til alle, som

  • ønsker sig jævne og velplejede læber,
  • lider af tørre læber,
  • vil have en bedre blodgennemstrømning i læberne
  • vil forebygge de første rynker ved læberne.

Huden på vores læber er tynd og derfor særligt sart. Det er det stykke hud på kroppen, hvor der er mindst fedt, og som derfor ikke er så god til at forsyne sig selv med fugt. Med en nænsom pleje kan du hjælpe dem med bedre at kunne klare de daglige strabadser.

Læbescrub med sukker og nærende ingredienser

At huden på læberne er meget sart, er noget producenterne af naturlige hud- og læbeplejeprodukter også ved. Velrenommerede virksomheder bruger derfor ofte naturlige ingredienser til fremstilling af læbescrubs. De fleste læbescrub-produkter indeholder bittesmå sukkerkorn. Sukker har længe vist sig at være et effektfuldt indholdsstof, da dets struktur fjerner defekte hudceller effektivt. Læbescrub med sukker er altså ikke så populær uden grund.

Ud over sukker anvendes der knuste frugtkerner eller specielle mikropartikler. Planteolier eller vitaminer forsyner læberne med værdifulde næringsstoffer og giver dem den nødvendige fugtighed. Læbescrub med sukker har altså to vigtige funktioner på én gang: Den fjerner døde hudceller og forsyner læberne med alle de vigtige næringsstoffer, de har brug for.

Sådan bruger du en scrub: Pleje med en læbescrub

En læbescrub kan med fordel bruges en gang om ugen. Produkterne kommes blot på med en finger, dog bør hænderne først vaskes grundigt, så der ikke kommer bakterier eller snavs på læberne. Det er tilstrækkeligt at komme en lille smule scrub på. Den masseres nænsomt ind i huden og bør kun sidde på et kort øjeblik. Overskydende produkt kan vaskes af med vand. Derefter kan du komme din makeup på.

Bestil læbescrub online hos parfumdreams

Hvis du jævnligt giver dine læber en omgang scrub, får du bløde og jævne læber med en god blodgennemstrømning. De stråler i en sund farve og er den optimale basis for en strålende smuk makeup. Og det bedste er: Læbescrubs indeholder den perfekte blanding af gode indholdsstoffer og vi kan nemt integrere dem i vores rutine. Hvis du er på udkig efter den perfekte pleje til fløjlsbløde, forførende læber, finder du helt sikkert noget i det store sortiment fra parfumdreams.

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

Rabatten er allerede fratrukket varen direkte og gælder kun udvalgte varer. Kræver ikke kode. Gælder indtil 22.04.2024.

Betalingsformer


Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube