Top coat

56 Vare
110
4,5/5 baseret på alle bedømmelser

Topcoat – den perfekte afslutning på din manicure

De ligner produkter fra en negleklinik, men de er helt ægte: Perfekt lakerede negle med en topcoat virker ganske enkelt utroligt tiltrækkende. Mens basecoaten udglatter ujævnheder i neglen og forbereder den til den farvede lak, sikrer overlakken flot glans og effektiv pleje.

En topcoat kan være en almindelig, gennemsigtig neglelak. Men det kan betale sig at vælge en særlig topcoat, fordi den også har plejende egenskaber og forlænger farvelakkens holdbarhed. Men dette alsidige skønhedsprodukt kan endnu mere: Der findes særlige effekt-topcoats, der kan fremhæve eller ændre effekten af lakerede negle.

Flotte effekter med topcoat-neglelak

Så snart den farvede neglelak er tørret godt igennem, kan den beskyttes med et lag overlak. Den efterfølgende gennemsigtige lakering forlænger lakkens holdbarhed og kan friske glansen op ved at der påføres et ekstra lag efter nogle dage. Hvis du har travlt, kan du vælge en hurtigtørrende topcoat. Du kan opnå interessante effekter med de forskellige topcoats:

  • En matterende topcoat virker sporty, nobel eller ekstravagant afhængigt af den valgte farvelak.
  • Med større glimmerpartikler funkler neglene og gør dig i godt humør. Disse overlakker er særligt populære, når du er på ferie eller når der skal festes.
  • Fine glimmerpartikler i overlakken er særligt flotte om aftenen eller ved festlige anledninger. De funkler ikke kun i solen, men er også romantiske med levende lys på bordet.
  • Hvis du er tilhænger af det populære gellook, kan du let fremtrylle det på en klassisk neglelak ved simpelthen at påføre gellook-topcoats. Endda helt uden UV-lampe.

En overlak er altså ikke kun afslutningen på en perfekt manicure, den kan også give neglene et spændende look. Med særlige indholdsstoffer som E-vitaminer eller keratin er berigede produkter med til at gøre og holde neglene sunde og raske. Tilsvarende overlakker er en god løsning til skøre og svage negle, og ved regelmæssig brug bliver de mere modstandsdygtige og ser flotte og sunde ud.

Geltopcoat for et langtidsholdbart gellook uden UV-lampe

Den er en topfavorit, og det er der gode grunde til: Geltopcoaten er et alsidigt skønhedsprodukt, der giver manicuren en imponerende finish. Inden anvendelsen bør farvelakken være fuldstændig tør. Ryst gerne flasken inden brug. Der påføres kun et tyndt lag, derfor er en topcoat meget drøj i brug.

For at få et naturligt look og perfekte, velplejede negle kan du også bruge topcoatgelen alene uden forudgående lak. Det betyder godt nok, at du skal bruge lidt mere tid for at den kan tørre og hærde, men du kan få dette fantastisk gellook helt uden brug af en særlig UV-lampe.

Stort udvalg af hurtigtørrende topcoats hos parfumdreams

Med kvalitetsmærker og favorable priser kan du hos parfumdreams finde lige din yndlingstopcoat. Mange vælger mere end et enkelt produkt, så de igen og igen kan skabe nye neglelooks. Hvis du kombinerer alle produkterne fra samme producent, altså basecoat, farvelak og topcoat, får du et særligt flot og langtidsholdbart resultat.