Hårklipper mænd

1 Vare
1
5/5 baseret på alle bedømmelser

Hårtrimmer til mænd til at trimme frisure og skæg

Hårtrimmer til mænd egner sig til at klippe håret, til at trimme koteletterne og til at studse skægget. De fleste maskiner har forskellige kamme, der er lette at udskifte så du kan trimme hår i forskellige længder. Modeller med klinger i høj kvalitet fremstillet af rustfrit stål eller keramik sliber sig selv. Dermed profiterer du med et perfekt resultat hver gang.

Hvad er forskellen på en hårtrimmer og en trimmer?

En hårtrimmer bruger du til at klippe håret på større flader. Trimmere arbejder tættere på huden så koteletterne, nakkehårene og håret omkring ørerne klippes præcist. Desuden er den velegnet til kanter, konturer og tørbarbering. Mange hårtrimmemaskiner forener funktioner til skæg-, hår- og kropshårtrimning. Multi-Grooming-Sets indeholder flere trimmerhoveder til hoved-, skæg-, ansigts-, næse- øre- og kropshår samt en barberkling til skægkonturer . Med sådan en maskine er du perfekt udrustet til en allround styling.

Hvad skal du tage højde for ved en hårtrimmer?

Hos parfumdreams finder du et bredt sortiment af hårtrimmere af forskelligt mærke, der egner sig til at klippe hår samt trimme koteletterne eller skægget. Ved køb skal du tage højde for:

  • Fleksibel håndtering: De fleste modeller bruges med batteri eller strøm.
  • Brugervenlighed: For at klippe håret hurtigt og præcist har maskinerne et ergonomisk design og er overtrukket med gummi. Det betyder at hårtrimmeren ligger godt i hånden.
  • Klingens materiale: Gode hårtrimmere til mænd har selvslibende keramikklinger eller klinger af rustfrist stål. Variantenr af Carbon-Titanium eller japansk stål garanterer mange års præcis skæg- og hårklipning.
  • Justerbare længder: Dinhårtrimmermaskine har et drejehjul hvor du kan indstille hårlængden og du kan udskifte de forskellige hoveder. Således kan du afhængigt af produktet variere mellem 0,1 til 41 mm.
  • Driftstid: En lang driftstid sikres af anvendelsen af batteri. Den ligger i snit på omkring 40 til 90 minutter. Ydelsesstærkere modeller klarer op til 160 minutter. Maskiner med LED-opladestatus er praktiske. Takket være den ved du altid, hvor meget batteri du stadig har til rådighed.
  • Opladetid: Kort opladetid gør det muligt hurtigt at fortsætte brugen. Den ligger i gennemsnit på 1,5 til 3 timer. Varianter med hurtig opladefunktion er efter cirka 15 minutter klar til brug.
  • Rengøring: Modeller du kan holde under vand lader sig lettest rengøre.

Mange producenter leverer hårtrimmere til mænd med tilbehør, der i blandt kam, rengøringsbørste, plejende olie, opladestation med ledning og forskellige trimmerhoveder. Du kan opbevare maskinen i den medfølgende kuffert eller pose.

Hvordan klipper du dit hår med en hårtrimmermaskine?

En hårtrimmer anvender du på ukompliceret vis til at klippe kort hår og sparer på den måde frisørbesøget. Maskinen har forskellige hoveder og beskyttende indstillinger, der gør det muligt at klippe håret præcist. Du kan bruge maskinen på tørt eller fugtigt hår.

Inden du starter bør du vaske håret, fordi fedtet hår kan blokere maskinen. Læg en frisørkappe eller et håndklæde omkring dig, som du kan opfange hårene i. Nu vælger du så det ønskede klippehovede og den ønskede længde. Takket være de forskellige hoveder kan du selv variere som du ønsker det. Ved nogle hårtrimmere indstiller du den ønskede hårlængde helt præcist.

Du arbejder dig nu fra den nederste del af hovedet og opad. Du holder hårtrimmeren for mænd med et fast tryk. For at sikre dig, at alle hår har samme længde, reder du frisuren igennem endnu en gang.

Til nakken og koteletterne anvender du hårtrimmere uden hovede. Efterfølgende fjerner du hårene mellem klingerne med den lille børste og vedligeholder klingerne med olie til klingerne. Det øger hårtrimmerens levetid.