Solbeskyttelse

90 Vare
498
4,5/5 baseret på alle bedømmelser

Din vigtigste følgesvend om sommeren: solcremen

Solcreme bør ikke kun være en del af kropsplejen i ferien. Det områder af huden, som er mest udsat for solen, er også mest sårbare over for en aldring af huden. Desuden øges risikoen for hudkræft med hver solskoldning.

Derfor gælder om: altid at smøre sig godt ind, også i hverdagen. Ved længerevarende ophold i solen bør du desuden jævnligt smøre huden ind igen. Således beskytter du dig på kort sigt mod ubehagelig solskoldning og understøtter på længere sigt din huds sundhed.

Hvilken solcreme passer til dig?

Der findes et hav af forskellige solcremer. Selvfølgelig adskiller de sig hvad angå solfaktoren, men også teksturerne kan være meget forskellige. I hverdagen kan lettere teksturer anbefales, som ikke klistrer eller er fedtede. På stranden bør du bruge en vandfast variant, så du også kan bade ubekymret. Det er de hyppigste former for solbeskyttelse til kroppen:

  • Solcreme: Denne klassiker giver den perfekte blanding af pleje og solbeskyttelse. Hvis du dyrker sport eller bader, er en vandfast solcreme velegnet. Selvfølgelig findes der også speciel solcreme til ansigtet, som er perfekt tilpasset følsom hud.
  • Sololie: Ofte har sololier kun en lav solfaktor. De er således ikke egnet til længerevarende ophold i solen. Med olien, de indeholder, plejer de dog huden godt og giver en smuk glød.
  • Solmælk: Den har en lidt lettere tekstur end en creme. Derfor klistrer den ikke og er ikke fedtet og er dermed velegnet i hverdagen.
  • Solbeskyttelsesspray: Dette produkt har to fordele. For det første bliver dine hænder ikke fedtede, når du smører dig ind. For det andet kan du nemt bruge solbeskyttelses til at forny din solbeskyttelse i løbet af dagen.

Efter lang tids solbadning er en après lotion perfekt til at forsyne din hud med fugt igen og få din solbrune hud til at holde længe. Men, hvis du ikke har lyst til at udsætte dig selv for UV-stråling for at blive brun, så er det heller ikke noget problem: Med en selvbruner af høj kvalitet giver du din farve en smuk glød uanset årstiden.

Køb solcreme til alle hudtyper hos parfumdreams

Indholdsstofferne i solbeskyttelse er i de seneste år kontinuerligt blevet videreudviklet, så den er endnu mere behagelig at bruge. Uanset, om du p.t. er i gang med at planlægge din sommerferie eller vil beskytte huden mod UV-stråling i hverdagen: Du finder den rette solcrem til kroppen til alle hudtyper og anledninger hos parfumdreams.