Fodplejesæt

54 Vare
44
5/5 baseret på alle bedømmelser

Fodplejesæt: Derfor bør du ikke gå på kompromis med din fodpleje

Dine fødder bærer dig hver dag fra A til B og kan holde til hele din vægt. Derfor bør du passe og pleje disse små, men vigtige dele af din krop. Et fodplejesæt kan være en god hjælp.

Navnlig om sommeren er der særligt fokus på dine fodnegle. Men også om vinteren giver velplejede fodnegle velvære. For hård hud eller indgroede negle kan give problemer uanset årstid. For at det slet ikke skal komme så vidt, hjælper et pedicuresæt dig med regelmæssig pleje af dine fødder.

Lige som skønhedsmasker eller en hårkur bør også en regelmæssig pedicure være en naturlig del af din plejerutine. Et pedicuresæt indholder alle nødvendige redskaber til at afkorte fodneglene og bringe dem i form samt til skånsomt at fjerne neglebånd og hård hud.

Hvad skal et godt fodplejesæt indeholde?

Et fodplejesæt bør grundlæggende omfatte følgende:

  • Neglesaks
  • Hudsaks
  • Negleklipper
  • Neglefil
  • Hjørnetang
  • Høvl til hård hud

Fodnegle er lettest at klippe med en negleklipper, fordi den kan skabe det store tryk, der skal bruges for at afkorte neglen i ét stykke. Neglesakse har tendens til at ødelægge neglene – hvis neglen klippes med en saks, bør den altid files efterfølgende for at forsegle neglepladen.

Ved neglefile findes i forskellige materialet, eksempelvis i glas, keramik eller sandpapir. Det er vigtigt at være opmærksom på, at fodnegle ikke vokser ind i huden ude i siderne, for det kan medføre smertefulde betændelser, der i værste fald kan medføre, at neglen skal fjernes. Et godt fodplejesæt indeholder derfor også en hjørnetang, som er god til at klippe neglene ude ved kanterne.

Der findes også elektriske fodplejesæt

Der findes elektriske instrumenter til fodpleje, der filer neglene og den hårde hud. Fordelen ved disse elektriske sæt er, at de er lynhurtige og at det er let at gøre pedicuren til en regelmæssig rutine. Behandling af hård hud eller negle – med de forskellige opsatser kan du hurtigt bringe dine fødder i form.

Mange er dog ganske tilfredse med basisudstyr som negle, fil og klipper. Uanset, om du vælger elektronisk udstyr eller et manuelt pedicuresæt – begge dele er egnet til at give dine fodnegle et velplejet look.

At lakere fodneglene er populært, særligt om sommeren

Selvfølgelig kan fodneglene ikke kun files og afkortes, de kan også forskønnes. Særligt om sommeren er lakerede fodnegle flotte, fordi tæerne er synlige i sandaler eller flipflops. Med hensyn til lakker og farver kan du vælge mellem alle tænkelige muligheder, og du kan vælge den lak, der passer til dine tånegle, dine sko eller dit outfit.

Så ofte bør du pleje dine fødder

Du får det flotteste resultat ved at du behandler dine fødder hver fjerde uge. Så kan du afkorte og file dine negle og eventuelt tage dig af indgroede negle. Du kan også fjerne hård hud. Det er en fordel at starte med at opbløde dine fødder i et fodbad, for det gør huden blød, og det er lettere at fjerne neglebånd og hård hud.

Glem desuden ikke at creme dine fødder efter hver pedicure. Det forebygger tørhed, og du forkæler fødderne med righoldig fugtighed. Hvis du vil lakere dine fodnegle, brug altid først en underlak, for det skåner selve neglen.

Hos parfumdreams finder du et stort udvalg på fodplejesæt, der passer til netop dine fødders særlige krav. Gå på opdagelse i vores udvalg, og find inspiration i vores omfattende sortiment.