Vores skønhedstips denne sommer

Flot sommerglød og -makeup, der også holder til den varmeste sommerdag? Må vi introducere vores favoritprodukter denne sommer.

Sommerlige dufte til hende Lette dufte til ham Sommer makeup Sommerpleje til håret Sommerpleje til huden Sommerpleje Travel essentials

Perfekt foundation til sommeren

Om sommeren kan man roligt spare på foundation. Vælg lette teksturer som for eksempel tonet dagcreme og CC cremer, og påfør kun små mængder på ansigtet. Vores absolutte favorit – Your Skin But Better CC+ Cream SPF 50+ fra it Cosmetics. Fugtighedspleje, foundation og solcreme i ét. Din hud plejes, beskyttes mod skadelige UV-stråler og samtidig dækkes uregelmæssigheder i huden. Vores tip: Brug en fikserspray – den forlænger din makeups holdbarhed og giver et frisk pust.

Glow All Over

Strålende og sund hud – især om sommeren er en naturlig makeup med masser af glød eftertragtet. Derfor bør Baked Highlighter fra Milani ikke mangle i din sommerlige makeup-rutine. Produktet har en silkeblød tekstur og er perfekt at bruge. Endnu mere glød? Prøv vores flydende highlighter og strobing cremer – dem kan du blande direkte i din foundation og glæde dig over en frisk og strålende hud.

Sådan gør du: Sommerlig makeup på 5 minutter

Som skabt til et sommerkysset look – Matte Bronzing Powder fra NARS. Med dette produkt kan du ganske let definere dine ansigtskonturer. Vores tip: Brug også Bronzing Powder til øjnene, så har du en hurtig og naturlig sommermakeup og skal ikke have ekstra produkter med i kufferten. Du kan også få et naturligt sommerlook med flydende eller cremet rouge. Påfør blushen på dine kindben, læber og endda øjenlåg. Hele din makeup er færdig på mindre en 5 minutter!

Musthaves til sommeren: vandfast mascara

For at din øjenmakeup holder rigtig længe bør du på varme sommerdage vælge vandfaste produkter – vi har jo ikke lyst til panda-øjne! Vores tip denne sommer er Lash Idôle Mascara fra Lancôme. Den innovative børsteform giver ekstra volumen, ingredienserne plejer og styrker dine vipper. Vil du fremhæve dine øjne endnu mere? Med Lash Idôle Liner fra Lancôme kan du fremtrylle et forførende look til din næste sommerfest.

Strålende farvenuancer og mild pleje til den perfekte sommer-makeup

Sommeren står for døren, og de passende highlights til den individuelle sommer-makup mangler? Vi tilbyder eksklusive kosmetikprodukter af høj kvalitet, der ikke kun forbereder dig ideelt til sommeren, men som samtidig giver dig et livligt og friskt udseende. Netop på denne årstid er det særligt vigtigt, at der anvendes lette skønhedsprodukter, der både føles fantastisk på huden og som holder længe. Skrigende trendfarver bør heller ikke mangle til et sommerlook. Parfumdreams har et stort udvalg af enestående makeup-produkter til hud, øjne, læber og meget mere, der på ingen tid hjælper dig med at få et stilsikkert, friskt sommerlook.

Foundation, bronzer og lipgloss: Makeup-produkter, der på fremragende vis understreger det sommerlige look

En let foundation, der ikke kun føles behagelig på huden, men som også sikrer at grunderingen ikke begynder at løbe ud eller skinne i løbet af dagen, er absolut afgørende for en sommer-makeup. Det som et sommer-look heller ikke må mangle er en skinnende bronzing-pudder og en plejende læbestift. Mens bronzing-pudder giver dig en solkysset teint, afrunder en lipgloss i moderne trendfarver som rosa, pink, koral eller trendy hudfarver det sommerlige look. Selvfølgelig hører andre populære makeup-produkter som for eksempel en sart rouge eller en lysende highlighter til vores sommersortiment, der alle sørger for en strålende hud, der passer til den sommerlige årstid.

Find opfriskende og righoldige kosmetikprodukter til den ideelle sommer-makeup hos parfumdreams

Uanset hvilket skønhedsprodukt du er på udkig efter til dit sommerlook - parfumdreams har helt sikkert det passende produkt klar til dig. Det enorme udvalg af makeup-branchens topmærker på parfumdreams.de - lige fra Dior til Giorgio Armani - giver enhver mulighed for at finde et førsteklasses og eksklusivt kosmetikprodukt til en stilsikker sommer-makeup. Klik på det store udvalg af sommer-makeup på parfumdreams.de allerede i dag og du finder hurtigt herligt lette og fint duftende kosmetikprodukter, der giver dig et look, der på fremragende vis afspejler den sommerlige årstid.