- Dine fordele som PREMIUM-medlem.
10 % rabat på artikler
Prioriteret ekspreslevering
Gratis levering fra 150,00 kr
- Hjælp & Kontakt
manucurist Paris NeglelakEffekter af neglepleje Active Plump
Vores anbefaling til dig
Filter
*Indeholder bedømmelser af internationale parfumdreams shops. Vurderinger kontrolleres ikke for ægthed
Produktinformation
betegnelse
Active Plump, Effekter af neglepleje
Linje
Neglelak
Supralinje
Negle
egenskab
beskyttende, plejende, styrkende
Konsistens
Gellak
Produkttype
Flaske
Anvendelsesområde
Negle
Active Plump - et kraftfuldt boost til dine negle!
Denne kollagenpolish kombinerer intensiv pleje med et delikat strejf af farve - for øjeblikkelig plumping, maksimal fugt og sunde, synligt styrkede negle.
Den 74,5 % biobaserede formel med plantebaseret kollagen og ferskenekstrakt giver intensiv fugt, plumper neglen visuelt op og understøtter den naturlige regenerering. Resultatet er et næret, opstrammet look med en perlemorsagtig lyserød glasureffekt og en højglansfinish.
Vores højdepunkt: Den ultrabløde tekstur sikrer et voluminøst, naturligt smukt neglelook - uden yderligere farvet lak.
Anvendelse
Rens og tør neglene.
Påfør et eller to lag Active Plump jævnt.
Lad det tørre - det er ikke nødvendigt med en ekstra topcoat.
Brug eventuelt regelmæssigt som plejelak for at give neglene varig fugt.
Påfør et eller to lag Active Plump jævnt.
Lad det tørre - det er ikke nødvendigt med en ekstra topcoat.
Brug eventuelt regelmæssigt som plejelak for at give neglene varig fugt.
Indholdsstoffer
BUTYL ACETATE, ETHYL ACETATE, NITROCELLULOSE, ACETYL TRIBUTYL CITRATE, ADIPIC ACID/NEOPENTYL GLYCOL/TRIMELLITIC ANHYDRIDE COPOLYMER, ISOPROPYL ALCOHOL, BUTYL ACETATE, SILICA, ACRYLATES COPOLYMER, GLYCOLIC ACID, ETHYL ACETATE, ETOCRYLENE, AQUA (WATER), MALIC ACID, HEXANAL, LACTIC ACID, MICA, CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE), GLYCERIN, TIN OXIDE, MAGNESIUM ASCORBYL PHOSPHATE, PRUNUS PERSICA (PEACH) FRUIT EXTRACT, CI 15850 (RED 6 LAKE), CITRIC ACID, CI 19140 (YELLOW 5 LAKE), SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, TOCOPHEROL, HYDROLYZED VEGETABLE PROTEIN, LEUCONOSTOC/RADISH ROOT FERMENT FILTRATE