Ansigtsrens

930 Vare
16085
5/5 baseret på alle bedømmelser

Daglig ansigtspleje som basis for enhver skønhedspleje

Daglig ansigtspleje er alfa og omega for en strålende teint. For kun når hudrester, sved og makeup rester fjernes grundigt om aftenen kan huden regenere natten over og udfolde sin naturlige skønhed. Om morgenen er en hurtig opfriskning nok til at forberede huden på den daglige pleje. Til rensning af ansigtshuden står der flere produkter til rådighed:

  • Rensende skum: Påføres det fugtede ansigt, masseres blidt ind i huden og skyldes af. Anbefalet til daglig anvendelse.
  • Rensemælk: Den er også meget mild for huden og for det meste uden den udtørrende alkohol. Anvendelsen er lige så enkelt som med rensende skum.
  • Ansigtsvand: Den giver friskhed og renser. En ansigtsvand anvendes efter rensning af huden for at forberede huden til den efterfølgende pleje.
  • Rensende sæbe: I fast form er sæben særligt let at anvende: Fugt dit ansigt og før sæben hen over kinderne eller masser den ind med hænderne. Derefter vasker du den af og nyder det.
  • Afsminkningstørklæder og rensende tørklæder: Det er den hurtige variant, når du ikke har så meget tid. Før de fugtige tørklæder hen over huden og fjern makeup rester og anden snavs.

Takket være det store antal produkter er den daglige pleje af ansigtet legende let. Det vigtige er: Det er nødvendigt at den valgte variant passer til din hudtype. Ved sensibel hud bør du tilstræbe brugen afansigtspleje uden alkohol og parfume for at undgå unødig stress. Hvis du har en robust hud kan du også bruge universelle produkter, der passer til enhver hudtype.

Mild ansigtspleje for en glat og frisk hud

Når det drejer sig om en grundig rensning af ansigtet kommer du ikke udenom tensider. For ikke alle aflejringer på huden er ens. Mange lader sig hurtigt vaske væk med vand. Andre er mere hårdnakkede og kan kun løsnes med hjælp fra olie-i-vand emulsioner. For dybdegående rensning behøver også mild ansigtsrensning en vis grad af tensider. Dog bliver der under brug givet afkald på forstyrrende varianter som SLS.

Selvfølgelig kan du under rensning af ansigtet også stole på rent plantebaserede produkter. De kombinerer rensende ekstrakter med plejende indholdsstoffer og giver afkald på brug af kemi. Denne type af ansigtsrensning er velegnet for enhver hudtype og sørger med de fedtgivende substanser for en smidig følelse. Dog bør du tage højde for, om din hud kan tåle æteriske olier.

Double Cleansing til din ansigtspleje – ja eller nej?

Ved ansigtsrensning lyder tommefingerreglen: mindre er mere. Derfor er det såkaldte Double Cleansing meget omstridt. I den forbindelse påføres to eller sågar tre forskellige rensende produkter efter hinanden og vaskes efterfølgende af. Fordelen: Huden bliver på den måde renset særligt intensivt.

Denne type af ansigtsrensning er snarere egnet til mennesker med robust hud. Ikke desto mindre skal de valgte produkter nøje afstemmes efter hinanden og have en så mild rensende effekt som muligt. Double Cleansing skal du påføre om aftenen eftersom de fleste aflejringer på huden sker i løbet af dagen.

Tenderer du til følsom hud? Så er Double Cleansing ikke nogen god idé for dig. Det får stærk irritation til at stige. Vælg i stedet en enkelt ansigtsrensning, der er blid mod huden og som efterlader en god følelse. Alkohol og parfume hører til de indholdsstoffer, du kan give afkald på, fordi de bare slider yderligere på huden.

Rensning af ansigtshuden: Vær forsigtig med mekanisk belastning

Vaskeklude bør anvendes forsigtigt i forbindelse med pleje af ansigtshuden. Du må i hvert fald ikke gnubbe hen over ansigtet men altid bruge blide bevægelser for at holde den mekaniske belastning for den tynde ansigtshud så lav som muligt. Heller ikke peeling og ansigtsrensning med ekstra keratolytisk bør bruges dagligt på huden. For mild ansigtsrensning er en skum eller en rensemælk uden ekstra partikler optimal.