20%* rabat til Festival Season

Menu

Parfumdreams

Barberskum til mænd - musthave på badeværelset

Barberskum er et moderne plejeprodukt til nutidens mænd. Den behøver ikke at blive møjsommeligt skummet op med en barberkost, men fås klar til brug og med perfekt skum fra dåsen. Barberskummet til mænd påfører du nemt med fingrene og lader den virke i kort tid. Så fjerner barbergrej til vådbarbering pålideligt uønsket hår. Følgende indholdsstoffer sørger for et blødt og behageligt resultat:

  • E-vitamin: Fungerer som antioxidant og kan forhindre beskadigelse af cellerne.
  • Aloe Vera: Dens hudplejende egenskaber kommer også til fuld udfoldelse i barberskummet.
  • Kamilleekstrakt: Har en anti-inflammatorisk virkning og kan understøtte sårhelingen.
  • Glycerin: Særligt tør hud har glæde af den fugtbindende egenskab.
  • Kakaosmør: Den er rig på umættede fedtsyrer, giver også fugt og forkæler huden under barberingen.

Har du tør hud? Så vær under valget af barberskummet opmærksom på, at det indeholder fugtbindende indholdsstoffer som fx glycerin. Ved følsom hud er det bedst at ty til sensitivt barberskum til herrer. Denne serie bruger hverken alkohol eller duftstoffer. I stedet for satses der på nærende komponenter som jojoba-olie eller mandelekstrakt.

Sådan bruger du barberskummet til mænd rigtigt

Hvis du ikke har været tilfreds med det hidtidige resultat af din vådbarbering: Her er nogle tip til optimal brug af barberskum. Professionelle forbereder ansigtshuden på barberingen med et fugtigt og varmt håndklæde. Dette lægger du blot løst på dine kinder og din hage og lader sjælen slappe af i nogle minutter. Det åbner porerne og skæghårene bliver blødere.

Derefter fugter du dit ansigt, så skummet kan fordeles godt. Kom en lille portion mellem håndfladerne, og massér barberskummet til herrer grundigt ind på hele anvendelsesstedet. Nu må du lige vente nogle minutter. Også det bedste barberskum har nemlig brug for tid, så det kan blødgøre hårene grundigt. For et optimalt resultat bør allerede tre til fem minutter være tilstrækkeligt. Men tålmodigheden betaler sig. Nu kan klingen nemlig også korte de fineste hår præcist til den ønskede længde, uden at stresse huden yderligere.

Med det passende barberskum er du kun halvvejs

Også ved robust hud: Generelt bør du i forbindelse med vådbarberingen aldrig lade være med at bruge barberskum eller alternativer. Med hver kontakt med klingen bliver huden påvirket. Med barberskummets glideegenskaber minimerer du risikoen for at komme til skade.

Barberbladet bør altid være meget skarpt. Så er et enkelt strøg nok til at fjerne hårene grundigt. Sørg for at vaske dit ansigt med rigeligt varmt vand efter barberingen. Derved løsner du alle rester og hårrester fra huden. Derefter bruger du bare et aftershave produkt efter eget valg - så er den perfekte vådbarbering afsluttet.

Køb barberskum til herrer hos parfumdreams

Uanset om de skal indeholde biologiske indholdsstoffer, have en maskulin duft eller en sensitiv formel: Vi har dem allesammen. I vores onlineshop kan du nemt bestille dent barberskum til mænd, som passer til dig. Du behøver ikke engang at forlade hjemmet. Vælg det optimale produkt til din huds behov i ro og mag, og glæd dig til en blød og behagelig barbering.

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

Rabatten er allerede fratrukket varen direkte og gælder kun udvalgte varer. Kræver ikke kode. Gælder indtil 23.07.2024.

Betalingsformer


Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube