Mega Summer Sale: Spar op til 75%* på mange produkter

Menu

Parfumdreams

Makeupsvampe for en perfekt teint

Makeupsvampe og makeupæg så første gang dagens lys – hvordan kunne det være anderledes – i Hollywood. Brug makeup som stjernerne: Efterhånden kan alle være med. En makeupsvamp er let at bruge, den er enorm alsidig og sikrer perfekt makeup, for med en kosmetiksvamp kan du nemt påføre foundation. Et makeupæg er uundværlig til at skjule alt det, der ikke skal ses. Du kan fordele highlighter, concealer m.m. helt præcist og uden at overgangene kan ses. Følelsen på huden er meget behagelig, for skønhedsprodukterne smøres ikke på, men duppes let ind i huden.

Hvad er det helt særlige ved en makeupsvamp?

En svamp, der er beregnet til påføring af foundation og makeup, skal have nogle helt særlige egenskaber. Efter købet føles den godt nok ret fast, men det ændrer sig, så snart du fugter den. Så bliver den blød og smidig, og du kan let føre den hen over ansigtet, fordi den tilpasser sig dine konturer. I modsætning til kosmetiksvampe til ansigtsrensningen har makeupsvampe små porer. Derfor ender makeuppen ikke først og fremmest i svampen, men der, hvor den skal, nemlig på din hud.

Makeupsvamp og makeupæg – fordelen

De fleste har nok været ærgerlige over, at makeuppen er blevet plettet og glansfuldt. Det sker ikke med en makeupsvamp.

  • Med en makeupsvamp kommer der ikke fedt på foundation og makeup som det er tilfældet, hvis det påføres med fingrene.
  • Som alsidig makeuphjælper påfører makeupægget endda concealer, highlight eller rouge netop der, hvor man ønsker det.
  • Fordi produktet duppes på og der ikke bruges pensler eller fingre opstår der ikke striber eller pletter på huden. Tværtimod: Din teint virker naturlig, jævn og sund.
  • At svampene er små og lette, passer ned i enhver håndtaske og desuden er lette at rengøre, er også værd at nævne.

De forskellige makeupsvampe

Makeupsvampe findes i mange forskellige former. Det skyldes ikke bare designerens kreative påfund: De forskellige buer, spidser og flader på en beautysvamp har hver deres helt særlige funktion. Et makeupæg har for eksempel en spids og en rund side. Det gør det til et meget alsidigt produkt.

Med spidsen af makeupsvampen kan du påføre skønhedsprodukter på steder, der tidligere var svært tilgængelige, for eksempel øjenkrogene eller ved næsefløjene. Med den runde side kan du indarbejde makeup på større flader og fordele rouge eller pudder jævnt. Makeupsvampe, der er lige eller kun en smule buede, er også velegnet til større områder og fordeler produkterne på kinderne og kindbenene.

Køb makeupsvampe online hos parfumdreams

Med de rigtige redskaber kan du få enhver hud til at se flot ud. Det er ikke altid, man har brugt et selfiefilter, når en person på et foto bare ser superflot ud. Sandsynligvis kender personen bare de store og små stjerners hemmelighed.

I første omgang kan brugen af makeupsvampen virke lidt uvant, men det er behageligt og slet ikke svært. Når først du har prøvet den, kan du ikke undvære den: En makeupsvamp gør den daglige skønhedsrutine meget nemmere og fremtryller en hud, der ser helt naturlig ud. Et stort udvalg af makeupæg og -svampe i forskellige versioner, i pangfarver og til favorable priser finder du hos parfumdreams.

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

Rabatten er allerede fratrukket varen direkte og gælder kun udvalgte varer. Kræver ikke kode. Gælder indtil 15.07.2024.

Betalingsformer


Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube