Ansigtscreme

400 Vare
6394
4,5/5 baseret på alle bedømmelser

Ansigtscreme – førsteklasses pleje til dig, der stiller individuelle krav

En god ansigtscreme plejer huden og giver en strålende teint. Desuden styrken den huden mod udefra kommende påvirkninger og hjælper hudcellerne med at regenerere. Daglig brug af creme bør være en fast del af din skønhedsrutine. Så hører tør hud, urenheder, røde pletter og spændinger i huden snart fortiden tid. Der findes forskelligecremer til ansigtet:

  • Dagcreme: Den lette tekstur trækker hurtigt ind i huden. Derfor kan du hurtigt gøre dig klar om morgenen og starte dagen med den sikre følelse af at være velplejet. Ved behov kan du vælge en ansigtscreme med solfaktor eller en let tonet creme.
  • Natcreme: De righoldige indholdsstoffer trækker uhindret ind i huden, mens du sover, og støtter den naturlige regenerering.
  • Fugtighedscreme: Denne ansigtspleje giver din hud masser af fugtighed. Fine rynker mildnes, og huden bliver mere modstandsdygtig mod temperaturudsving.
  • Anti-aging ansigtscreme: Specialpleje, der virker forebyggende mod den naturlige hudaldring. Diverse aktivstoffer løser forskellige opgaver for at opretholde hudens spændstighed og glathed og for at mindske fine rynker.

Uanset hvilken type ansigtscreme du vælger: Så let er det at give din hud alt det, den har brug for hver dag. Afgørende er din hudtype: tør, hud blandet hud eller snarere olieholdig hud? Tilpas din skønhedsrutine til disse krav, og vælg dine ansigtscremer, så de opfylder dine behov.

Hvad kendetegner en god ansigtscreme?

Vil du købe en ansigtscreme, men har svært ved at vælge? Først og fremmest skal den optimale pleje opfylde de krav, som din hud stiller. Fugtighed og fedt er en stærk duo mod tør hud. Dem kommer du ikke udenom, hvis der i ansigtet ofte ses tegn på døde hudceller eller hvis huden føles ru eller endda er sprukken. Fedtet styrker hudens naturlige barrierefunktion og forhindrer tab af fugtighed. Supplerende aktivstoffer i ansigtscreme til tør hud transporterer og binder fugtigheden. Derved forbliver den elastisk og modstandsdygtig mod ydre påvirkninger.

Desuden betyder det noget, på hvilken tid af dagen du vil bruge plejeproduktet. I løbet af dagen må cremen til ansigtet gerne være så let som mulig, så det er muligt også at påføre makeup. Også i forbindelse med sport eller høje temperaturer er det en god idé at vælge en let ansigtscreme med solfaktor frem for en righoldig creme.

Når der om vinteren blæser en kold vind, bliver huden glad for ekstra beskyttelse. Aktivstoffer som jojobaolie eller ceramider hjælper dig med skiftet mellem isnende træk og et dejligt varmt indeklima. I denne årstid skal også din natcreme være mere nærende end ellers. For din hud regenerer bedst, mens du får din skønhedssøvn.

Køb din ansigtscreme nu, og forkæl din hud

Hos parfumdreams finder du et stort udvalg på ansigtscremer til enhver hudtype og ethvert budget. Forkæl din hud med hyaluronsyre, der giver mere fugtighed. Giv den ekstra ceramider som beskyttelse mod vinterens kulde. Med en tonet ansigtscreme får du en jævn og flot teint, og du føler tydeligt, hvordan din hud takker dig for den intensive pleje.