Skægklipper & skægtrimmer

24 Vare
7
4/5 baseret på alle bedømmelser

Skægtrimmer til den daglige skægpleje

Skægbærere ved: Kun med regelmæssig pleje sidder skægget perfekt. Skægtrimmere, som også kaldes skægklippere, er et must-have i skabet på badeværelset. Der er tale om et elektronisk apparat, som trimmer og klipper skæghårene. Længden kan indstilles individuelt. Konturerne kan også nemt tilpasses med den rette skægtrimmer.

Skægtrimmer eller barbering med kniv? Overblik over forskellene

En trimmer til skægget giver skæghårene en ensartet klipning. Skægtrimmere har forskelligt tilbehør, hvor den ønskede længde kan indstilles.

Sådan skaber du en style til dit skæg med en skægtrimmer:

  • Trimning af et tre-dages skæg
  • klipning af et fuldskæg eller
  • dygtig studsning af overskægget.

Effektive skægklippere kan også trimme håret på hovedet, så du kan udskyde eller droppe frisørbesøget helt.

Barbermaskiner til skæg er elektroniske barbermaskiner, som uden tilbehør klarer en glat og skånsom barbering. Nogle apparater har mere tilbehør, som for eksempel til individuel styling af skægget eller en præcisionstrimmer. Med en barbermaskine til skæg kan man enten barbere på tør hud eller med barberskum eller gel. En barbermaskine af god kvalitet er vandtæt, så du også kan bruge den under bruseren.

De passende klinger til skægtrimmere

Klinger med lang levetid til de bedste skægtrimmere består af rustfrit stål eller keramik. Belægninger lavet af kulstof eller titanium øger holdbarheden og sikrer samtidig et skarpt resultat ved trimning af skægget. Dobbeltslebne klinger har en høj klippeydelse og skærer pålideligt skæghår, som er særligt tykt.

Fri for bekymringer om døve klinger: Med selvslibende knive slipper du for besværet med at skifte knive, og dit skæg får et jævnt snit i mange år fremover.

Tilbehør til din skægtrimmer

Forskelligt tilbehør gør din skægklipper til en skægtrimmer. Fine konturer kan let trimmes med særlig præcisionstilbehør. Tilbehør, som kan sættes på apparatet, sørger for en individuel skæglængde og skaber dermed dit helt individuelle look.

Rengør tilbehøret med lunkent vand efter brug. Selve trimmeren bør du også rengøre grundigt med rengøringsbørsten. På den måde forlænger du dit produkts levetid. Hvis du ikke lige har den medfølgende rengøringsbørste ved hånden, kan du også bruge en tandbørste til formålet.

Tips, som er lette at implentere i din skægpleje

Trimning af skægget er for mange mænd en ugentlig rutine. Hvordan du bedst klipper og plejer dit skæg, afhænger af din skægstil.

Med disse tips bliver dit skæg et ægte blikfang:

  1. Klip først dit skæg, så er det lige langt overalt. Trim altid mod vækstretningen. På den måde får du et ensartet resultat.
  2. Under hagen trimmer du hårene cirka en tredjedel kortere end resten af skægget. Denne stylingmetode skaber en harmonisk kontur.
  3. Trim altid kun dit skæg, når det er tørt. Våd barbering kan kun anbefales ved brug af en barbermaskine.
  4. Efter trimning og klipning af dit skæg kan du bruge en righoldig skægolie til den afsluttende pleje. Sådan giver du dit skæg en god portion glans og forsyner det samtidig med fugtighed. Med skægvoks holder stylingen af dit skæg længere.

Køb den bedste skægtrimmer hos parfumdreams

Hos parfumdreams finder du din nye skægtrimmer i et omfattende sortiment, som er perfekt tilpasset til dine behov. Få din skægtrimmer leveret til døren hurtigt og nemt, og giv dit skæg den ordentlige pleje, det fortjener.