Ansigtsrensebørster

19 Vare
950
5/5 baseret på alle bedømmelser

Ansigtsrensebørster til en nænsom og dybdegående rensning

En ansigtsrensning bør være en fast del af din aftenrutine. Ansigtsrensebørster er optimale til fuldstængidt at fjerne makeuprester, snavs og døde hudceller og samtidigt gøre noget godt for huden.

En rensebørste peeler og masserer den sarte hud på samme tid. Det øger blodcirkulationen og giver ved jævnlig brug en finere hud.

Fordele ved ansigtsbørster ved daglig brug

Elektriske ansigtsrensebørster er ikke kun nemme at bruge. De forstærker også virkningen af cremer og serummer, de de i første omgang renser porerne grundigt og derefter åbner dem. Det gør, at de aktive stoffer i produkterne trænger dybere ned i huden og er mere effektive.

En regelmæssig rensning med ansigtsbørster forebygger bumser og hudorme. Med elektriske ansigtsrensebørster fjernes snavs og døde hudceller op til 10 gange bedre end ved en ganske almindelig rensning af ansigtet.

Så let og effektivt er det et rengøre ansigtet med en ansigtsbørste

Den nemme og hurtige brug af ansigtsrensebørster kan integreres i den daglige skønhedsrutine:

  • Fugt ansigtet og kom en ansigtsrens efter eget valg enten på børstehovedet eller på huden.
  • Rens nu huden med ansigtsbørsten og gå fra den ene ansigtszone til den anden. Det tager ca. et minut at rense ansigtet og er allerede forudindstillet hos de fleste producenter af elektriske ansigtsbørster.
  • Nu kan evt. overskydende rester vaskes af.
  • Derefter kommes selve ansigtsplejen som f.eks. serum, creme eller scrub på.
  • Pas på: Efter brugen af en ansigtsbørste bør en scrub kun bruges en gang om ugen.

Køb gode ansigtsrensebørster hos parfumdreams

Sortimentet inden for ansigtsbørster af god kvalitet er stort. Manuel, elektrisk, af silikone, vibrerende eller oscillerende: Der findes en passende rensebørste til enhver hudtype eller enhver foretrukket form for ansigtsrensning.

  • Manuelle ansigtsbørster er nemme at bruge og koster ikke særligt meget. De renser skånsomt og er særdeles velegnede til meget sart hud.
  • Elektriske ansigtsrensebørster renser i dybden og fjerner al snavs og alle makeuprester. Ved jævnlig brug ser huden finere og mere jævn ud.
  • Elektriske ansigtsbørster fungerer også forskelligt: Roterende eller oscillerende. Mens børstehovedet roterer hen over huden med en roterende ansigtsbørste, arbejder oscillerende ansigtsbørster med svingninger (op til 300 gange i sekundet). Oscillerende børster er især egnet til sart hud. Men der findes også børster, hvor begge funktioner er kombineret med hinanden.

Ren hud med ansigtsrensebørste af silikone

Ansigtsrensebørster af medicinsk silikone giver bakterier ingen mulighed for at formere sig og sætte sig fast. Børstehovederne er nemme at rengøre og kan bruges i op til et halvt år. Forudsætningen herfor er: Børstehovederne skal rengøres grundigt i rent vand efter brug.

Børstehoveder af nylonfibre kan bruges i op til 3 måneder og bør også altid vaskes grundigt efter brugen.