Skægbalsam

28 Vare
107
4,5/5 baseret på alle bedømmelser

Skægbalsam – mere end bare skægpleje

Ud over pomade og skægolie hører skægbalsam til en omhyggelig skægpleje. Den plejer skægget og gør det dejligt smidigt. Samtidig sørger den for, at skægget kan formes sådan, som man ønsker det. Skægbalsam er en praktisk allrounder. Men hvordan bruger man den bedst?

Skægbalsam – mest muligt pleje til skægget

Mens skægpomade giver skægget et stærkt hold, og skægolie tilfører tilstrækkelig fugtighed, forener skægbalsam disse to egenskaber. Med den cremede konsistens kan produktet fordeles perfekt i skægget og giver også huden værdifuld pleje. Samtidig giver balsam ethvert skæg hold – så du får helt styr på din skægvækst. Brug helst skægbalsamen på denne måde:

  • Trimning af skægget: Et skæg har brug for pleje, så det ser flot og stilet ud. Så vask skægget regelmæssigt, og sørg for at trimme det, når det trænger til det. Ret konturerne, og klip strittende skæghår. Det giver dig et velplejet udtryk.
  • Vask og tør skægget: Vask skægget efter trimningen for at fjerne løse skæghår. Tør det grundigt. På den måde kan skæghårene bedre optage plejeproduktet.
  • Påføring af skægbalsam: Tag en lille mængde bart balm op med fingrene, og fordel det i hænderne. Den nødvendige mængde af produktet afhænger af skæggets længde. Start hellere med en lille mængde og øg mængden, hvis det ikke er nok. Fordel nu bart balm i alle områderne af håret. Vær omhyggelig, og form skægget i den form, som du ønsker. Resultatet er tydeligt: Skægget virker velplejet og lige akkurat stylet.

Af den grund er skægbalsam vigtig for skæg

På samme måde som håret på hovedet, er skægget glad for pleje. For skæghår er udsat for forskellige ydre påvirkninger som UV-stråler, temperatursvingninger, bakterier osv.

Især langt skæghår har brug for mere opmærksomhed. Så brug bart balm regelmæssigt og omhyggeligt i skægget. Det indeholdte olie og de tilpassede essenser giver en behagelig følelse af at være velplejet. Samtidig får håret et let hold samt en behagelig duft – derfor er skægbalsam en absolut allrounder, som afrunder plejerutinen.

Opdag verdenen af skægbalsammer hos parfumdreams

Skægbalsam fås i forskellige varianter – enkeltvis eller i praktiske gavesæt. Der findes et passende plejeprodukt til enhver smag og behov. Parfumdreams har forskellige bart balsam produkter i sortimentet, som understøtter enhver skægpleje. Til en let og målrettet styling af skægget.