20%* rabat til Festival Season

Menu

Parfumdreams

Hårcreme mænd

9 Vare

Hårcreme til mænd – let fasthed og naturlig glans for et afslappet look

Med en hårcreme styler du dit hår i en håndevending. Afhængigt af opskriften opnår du en let til stor fasthed uden, at det klistrer. Takket være den cremede konsistens lader den sig let fordele i håret. Nærende, fugtighedsgivende indholdsstoffer tilfører håret en naturlig glans. I den sammenhæng egner en hårcreme til herrer sig især for et afslappet surfer- eller out-of-bed-look.

Hvad er en hårcreme til mænd?

En hårcreme er et alsidigt styling- og plejeprodukt til håret, der tilfører det en let glans uden at belaste det eller virke fedtende. Den giver din frisure mere fasthed og tæmmer vildt, strittende hår. Samtidig giver stylingcreme meget fugtighed, forhindrer at håret tørrer ud og gør langt hår lettere at børste.

Hårcremer til herrer egner sig til at skabe et ubesværet look, hvor længden falder helt naturligt. Anvendelse af produktet får frisuren til at virke afslappende og indeholder en strålende finish. Ud over de duftneutrale varianter findes cremer til håret, der tilfører en markant, maskulin duft, der følger brugeren hele dagen.

Til hvilken hårtype egner hårcreme til mænd sig?

En hårcreme til mænd egner sig til forskellige hårstrukturer og de enkelte produkter er tilpasset til de enkelte hårtypers forskellige behov. I langt de fleste tilfælde er de ikke et stylingprodukt, men indeholder forskellige indholdsstoffer, der indeholder diverse stoffer, der plejer håret effektivt. Producenter skelner mellem hårcremer til:

  • tørt hår: Disse produkter udfolder værdifulde indholdsstoffer, der giver håret næring og forsyner det med fugtighed. Trods de righoldige indholdsstoffer trækker de hurtigt ind uden at belaste håret eller efterlade en fedtholdig film på håret. Håret får en naturlig glans, virker plejende og smidigt.
  • krøllet og kruset hår: Pleje- og stylingprodukter lægger sig som en beskyttende hætte omkring håret og tilfører krøllerne mere kraft og en smidig glans. På regnfulde og fugtige dage forhindrer du kruset hår og giver alt i alt frisuren mere form.
  • tyndt hår: Disse hårcremer er baseret på en let formel, der ikke belaster fint hår. De giver hårstrukturen mere fylde og tilfører dermed frisuren mere volumen. Til dels indeholder de et specielt additiv, der fremmer hårvækst.
  • fedtet hår: Produkter der giver håret friskhed og fjerner begyndende fedtet hår, indeholder olieabsorberende pudderpartikler, der fordeles jævnt, når du føner. De efterlader et rent hår, der føles kraftigere og virker til at have mere fylde.

En god stylingcreme klarer forskellige opgaver. Den giver håret smidighed, tilfører fugtighed og glans. Desuden giver produkterne frisuren mere definition og stabilitet uden at håret belastes.

Hvordan anvender du hårcreme?

En hårcreme til mænd egner sig til anvendelse i tørt eller halvtørt hår. Hvor meget creme du har brug for til styling afhænger er længde og hårtype. I starten er en lille mængde tilstrækkeligt. Gnid den lille klat ud mellem håndfladerne så du kan fordele produktet bedre. Derefter arbejder du cremen jævnt ind i håret eller betoner enkelte dele af håret.

For et perfekt look stryger du efterfølgende fingrene igennem håret eller anvender en kam for at tæmme enkelte strittende hår. Således kan du i løbet af dagen altid påny bringe håret i form. For mere schwung og definition fordeler duhårcremen i håndklædetørret hår og styler med en føn. For ikke at skade det med varmen indeholder flere produkter varmebeskyttelse. Den lægger sig omkring håret og forhindrer skader i hårstrukturen.

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

Rabatten er allerede fratrukket varen direkte og gælder kun udvalgte varer. Kræver ikke kode. Gælder indtil 23.07.2024.

Betalingsformer


Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube