Øjenbryn makeup

74 Vare
335
4,5/5 baseret på alle bedømmelser

Sæt dine øjenbryn perfekt i scene med makeup

Øjenbrynene bestemmer, hvordan du fremhæver dine øjne, og de overtager derfor en meget vigtig funktion for hele ansigtsudtrykket. At fremhæve øjenbryn med makeup er ganske let med de rigtige øjenbrynsprodukter. Desuden er det vigtigt, at du regelmæssigt plejer dine bryn. Hos parfumdreams finder du et stort udvalg af øjenbrynsprodukter, som du kan bruge til at få helt perfekte øjenbryn:

Øjenbrynsmakeup: Hvad er den rigtige farve?

Som tommelfingerregel ved farvevalget af produkter til øjenbrynene gælder følgende: Brynene bør altid være en farvenuance mørkere end hårfarven. Når du vælger farven, skal du også være opmærksom på din hudfarve. Øjenbrynsfarven bør være en smule koldere end hudens naturlige farve. parfumdreams tilbyder mange forskellige typer makeup, der passer til alle typer.

Følg trenden med øjenbrynsmakeup

I de sidste årtier har øjenbrynsmoden løbende ændret sig: Alle trends var med: Fra ekstremt tynde, plukkede bryn til meget buskede øjenbryn. Aktuelt lige nu er fluffy øjenbryn. For at få det look lader du bare øjenbrynene vokse – pincetten kan du i første omgang lage ligge. Der er mange øjenbrynsprodukter, som du slet ikke har brug for. Men en god øjenbrynsgel er vigtig. Den bruger du til at rede dine bryn let opad. Små huller kan let fyldes med en øjenbrynspen.