SENSAI

544
4,5/5 baseret på alle bedømmelser

SENSAI – Kosmetikken, som forener japansk visdom og videnskab

MærketSENSAI bruger naturens bedste indholdsstoffer til at fremhæve kvindens skønhed. For eksempel den kostbare koishmaru-silke, som engang kun var forbeholdt kejserfamilien. Stoffet forkæler huden, stimulerer dannelsen af naturlig hyaluron og sørger for en elastisk, silkeblød hud. Det er en vigtig ingrediens i de eksklusive cremer, lotioner og essenser, som aktiverer deres virkning ved brug i specielle plejeritualer. Hos parfumdreams finder du luksuriøse produkter til pleje af din hud, flot kosmetik og udvalgte dufte, som fremhæver din personlighed.

SENSAI-produkter: Luksuriøs pleje til silkeblød hud

Ved brug af SENSAI-produkter spiller skønhedsfilosofien Saho en vigtig rolle. Den er inspireret af den japanske teceremoni og foregiver bestemte principper for, hvordan de enkelte trin i plejen foregår. SENSAI er overbevist om, at rækkefølgen er afgørende for anvendelsen, når kroppen, sjælen og sindet skal forkæles og slappe af. Fokus er på:

  • Dobbelt rensning: Rensningen af din hud foregår med produkterne fra SENSAI i to trin. Den forberedende rensning fjerner talg og oliebaseret makeup. Efterfølgende fjerner rensningen i dybden fortykkede hudceller og urenheder.
  • Dobbelt fugttilførsel: Efter rensningen bør du tilføre huden fugtighed med forfriskende lotion, så den er klar til den efterfølgende pleje. Herefter sørger værdifulde næringsstoffer i cremer og emulsioner for et velplejet og skønt udseende. De glatter, strammer, styrker og beskytter huden..
  • Dobbelt anvendelse: Ved den dobbelte fugttilførsel er anvendelsen vigtig. Begynd med en blid ansigtsmassage for at slappe af, forkæle sanserne og revitalisere din ansigtshud. Slut af med at trykke let på huden med hænderne for at forbedre hudens optagelse af plejeproduktet.

Køb SENSAI: Luksuriøse produkter til din hudpleje

SENSAI giver dig et fuldt sortiment af luksuriøse hudplejeprodukter. De indeholder ingredienser i den bedste kvalitet, som er tilpasset til forskellige hudtypers specielle behov. Du kan få produkter, som bygger på hinanden inden for rammerne af Saho's plejefilosofi. Hvis du ønsker at købe den innovative kosmetik fra SENSAI, kan du hos parfumdreams finde et bredt udvalg:

  • SENSAI makeup: Med makeupprodukter i en høj kvalitet giver du hverdagen et strejf af luksus. Teksturen i produkterne fra Sensai er silkebløde og cremede, og de kan let blendes. Og resultatet: Et elegant look, som får dig til at stråle.
  • SENSAI hudpleje: Lotions tilfører fugtighed til huden, så den er forberedt til den efterfølgende pleje. Cremer, fluids og emulsioner forsyner den med næringsstoffer og forbedrer dens udstråling.
  • SENSAI solpleje: Med den høje solfaktor beskytter de vandfaste solcremer huden mod skader og oxidation forårsaget af UV-stråler. Samtidig modvirker de tegn på tidlig aldring. After-sun-produkter virker plejende og tilfører fugtighed. Med en selvbruner giver du din teint et strejf af farve.
  • SENSAI kropspleje: Til en intens pleje af kroppen omfatter sortimentet fra SENSAI eksklusive liftingcremer til hals og dekolleté, lækre håndcremer og opstrammende kropsemulsioner.

Produkterne kan suppleres af damedufte fra SENSAI med for eksempel et frisk og frugtagtigt strejf af bergamot, rosa peber, pære og liljer. Den fortryllende duft stimulerer sanserene med en blid bouquet af hvide blomster. Den fuldendes af righoldige aromaer fra tonkabønner og sensuel amber. Eau de parfumen hyller huden ind som i den fineste silke og frembringer den indre skønhed.

SENSAI-kosmetik: Makeup, som fremhæver din indre skønhed

Ud over det brede sortiment af ansigts- og kropsplejeprodukter kan du også bestille kosmetik fra SENSAI til ansigt, øjne, læber og kinderne hos parfumdreams. Kendte bestsellers er mascaraen, som ikke tværer ud, og som let kan fjernes med 38 °C grader varmt vand, de fugtighedsgivende flydende foundations og de luksuriøse anti-aging læbestifte i mange spændende farver. Passende hertil kan du få pensler og makeupsvampe, som gør det nemt at påføre produkterne.