Makeup primer

62 Vare
563
4,5/5 baseret på alle bedømmelser

Hvorfor hører en primer til basisudstyret

Perfekt hud, frisk teint – og helst hele dagen! Det, der om morgenen ser perfekt ud i spejlet, mister noget af sin glans i løbet af dagen. Pudder, rouge m.m. lægger sig i de små rynker, og ansigtet kommer til at se lidt sammenkrøllet og træt ud. Og her kommer primeren ind i billedet. Du kommer den på oven på din dagcreme og får den dermed til at opfylde flere funktioner på én gang:

  • Forfinet hud: Med en primer kommer store porer til at se mindre ud.
  • Forbedret holdbarhed: Makeup og dekorativ kosmetik holder sig strålende smuk i længere tid.
  • Farveudlignende: Uønsket rødme eller skygger kan skjules med en pigmenteret primer.
  • Matterende effekt: Ved fedtet hud virker en makeup-primer som en svamp og forebygger uønsket glans.
  • Strålende teint: Særlige pigmenter reflekterer lyset og giver en naturlig glød.
  • Fugtighedsgivende: Primer til tør hud tilfører din hud ekstra meget fugt, så du ser frisk ud hele dagen.

Primere som makeup-basis fås til alle hudtyper. De har en let tekstur, som er nem at komme på, og som smelter sammen med konturerne. En ekstra portion fugt beskytter huden mod udtørring under en foundation. Der er altså ingen grund til at give afkald på en primer fremover.

Se disse primer-varianter

Mens en makeup-primer kommes på i hele ansigtet, kommes en øjenskygge-primer på øjenlåget. Dem kommes på med fingeren og intensiverer farven samt forbedrer dækevnen. Den forhindrer, at øjenskyggen sætter sig i globelinjen i løbet af dagen.

En primer til tør hud forsyner ansigtet med fugt. Derved virker hudcellerne fyldigere, små rynker udjævnes og de store porer mindskes. Den virker som en blødgører. For den efterfølgende foundation er nu let at smøre ud. Døde hudceller eller ujævne områder hører fortiden til.

Af og til har ansigtet også brug for en farvekorrektion, så huden ser mere jævn ud. Såkaldte CC-primere arbejder med farvepigmenter. Røde områder kan således udlignes med en grønlig farve. Lyserød farve i primeren virker mod kedelige træthedstegn. Gullige pigmenter mindsker mørke skygger under øjnene.

Sådan bruge du en makeup-primer rigtigt

Først renser du dit ansigt med et produkt, du selv vælger. Kom derefter din sædvanlige dagcreme eller solcreme på. Giv din hud derefter 5 – 10 minutter, så det kan trænge helt ind. Makeup-primeren blander sig så ikke med de andre produkter, og du får et mere ensartet resultat. Derefter kommer du primeren på i hele ansigtet.

Brug en finger eller en lille svamp. Let cirklende bevægelser gør det nemmere for dig at smøre det hele godt ud. Pas på ikke at komme for meget på. Normalt er makeup-primere meget drøje i brug. Nu kommer du din foundation på, som du plejer.

Køb primer nu hos parfumdreams

Giv dig selv en jævn teint og makeup, som holder hele dagen. Primeren er et musthave i din sminkeprocedure. Hvis du først har prøvet den én gang, kan du ikke leve uden. Køb primer på en nem måde: Se de mange forskellige varianter til enhver hudtype hos parfumdreams.