Øjen makeup

1163 Vare
31581
4,5/5 baseret på alle bedømmelser

Øjenmakeup – til sanselige øjeblikke og en dramatisk fremtræden

Øjnene er blikfanget i ethvert ansigt. De kaldes ofte for sjælens spejl, og din øjenmakeup er rammen, der passer til. Brug spændende glimmer, skab sanselige buer eller diskret glans med mascara, eyeliner osv. og fremtryl looks, som passer til alle lejligheder. Til dette kan du vælge mellem følgende produkter:

  • Øjenskygge: Øjenskygge som creme eller pudder, glimmerøjenskygge eller en hel palet – vi har spændende highlights til alle typer.
  • Øjenskygge primer: Giver øjenlåget en god base, gør øjenskyggens farve mere intens og forhindrer, at pigmenterne samles i hudfolderne.
  • Mascara: Vipper med en dramatisk bue, som nærmest strækker sig ind i himlen, giver et dramatisk blik. Kombiner med en vippeprimer og en øjenvippebukker for en endnu bedre effekt.
  • Eyeliner: Til et dramatisk look eller diskrete detaljer – med en flydende eyeliner og en fast øjenblyant fremtryller du hurtig en øjenmakeup med et stærkt udtryk.
  • Vippebørste: Lidt for meget mascara? Sig goddag til perfekt adskilte vipper, med denne praktiske lille hjælper.
  • Kunstige vipper: Fra de fjederlette til de lidt mere kraftige – du finder en variant til alle anledninger, selvfølgelig med den passende vippelim.
  • Øjenmakeupfjerner: Fjerner øjenskygge, eyeliner og mascara uden at efterlade rester og sørger dermed for at området omkring øjenene får hvile i natten .

Det kræver øvelse at sminke øjnene rigtigt. Den rigtige brug af øjenskygger, eyeliner og mascara kan læres, så du får resultater med et stærkt udtryk. Produkternes kvalitet spiller også en rolle. Men når du først har haft din aha-oplevelse, så er der ikke noget, som står i vejen for dine fascinerede øjenmakeup-looks.

Øjenmakeup til alle øjenfarver

En let dagsmakeup er hurtig at trylle frem, mens et intenst aftenlook godt kan være lidt mere tidskrævende. For at skabe det perfekte look til dig, bør du først og fremmest rette dig efter din øjenfarve. En blød karamel, rosé og guld harmonerer perfekt med grønne øjne. Lilla skaber også forrygende effekter. En blå iris får en endnu mere intens lysende effekt, hvis du giver den en ramme af terracotta eller aprikosfarve. En metallic kobber og bronze kan også gøre underværker.

Tips til den perfekte øjenmakeup

Med god forberedelse inden du sminker dine øjne er du allerede halvt i mål. Før du går i gang med øjenskygge og co. bør du give dit ansigt en god primer. En øjenskygge primer beskytter mod, at farverne løber ud, og gør farverne mere intense. Til en optimal påførsel af din øjenmakeup, har du brug for forskellige både fine og brede pensler. Det er vigtigt, at du husker øjenbrynene, for de er rammen om dit look og giver det dit sidste pift.

En præcis tegnet eyeliner er kronet på værket i din øjenmakeup. Og det behøver ikke altid at være sort. Især om foråret og sommeren er det populært med et farvestrålende look. En hvid kohlblyant i øjenkanten åbner blikket op og får øjnene til at virke større. For at give dine vipper mascara hele vejen rundt skal du starte ved øjenlåget og lave lette zigzag-bevægelser opad.