Falske øjenvipper

141 Vare
945
4,5/5 baseret på alle bedømmelser

Skab et fantastisk blik med kunstige øjenvipper

Kunstige øjenvipper, som også kaldes fake lashes, er populære som aldrig før. De giver enhver makeup en ekstra portion glamour, og du kan vælge mellem alt fra naturlige, diskrete øjenvipper og til XXL-vipper, som skaber et dramatisk udseende. Fordelen ved falske øjenvipper: Din øjenmakeup får en helt særlig effekt, og du kan forstærke looket med passende falske vipper.

Derudover det er ikke nødvendigt at fås sat kunstige øjenvipper på i et kosmetikstudie, for med en god vippelim er anvendelsen af falske øjenvipper let som en leg.

Det største udvalg af fake lashes hos parfumdreams

Falske øjenvipper er ikke standardprodukter. Alt efter dine præferencer kan du vælge mellem syntetiske øjenvipper, ægte vippebundter og enkelte øjenvipper. Det er næsten ikke til at kende forskel på syntetiske vipper i en god kvalitet og ægte øjenvipper. Og hvis du passer på dem og renser dem, kan de også anvendes flere gange. Enkelte vipper eller små vippebundter virker oftest mere naturlige og kan, alt efter kvaliteten og og den rette pleje under anvendelsen, også bruges flere dage i træk. Du skal ikke bruge mascara, da de fine vipper ellers kan knække, mens du sover.

Vipperne limes på vippekanten enkeltvis. I siden kan du også skabe intense effekter med længere vipper. Ind mod det inderste hjørne af låget sætter du kortere vipper på og forstærker dermed dit fortryllende blik.

Tips til at påsætte falske øjenvipper

Med lidt øvelse, de rigtige falske øjenvipper og en god vippelim er det slet ikke svært at lime falske vipper på mere.

  • Kontroller, om vippebåndet passer i længden, og klip det eventuelt til med en neglesaks.
  • Før du begynder at lime, skal du holde vippekanten i begge ender, så der opstår en naturlige bue. Det gør det lettere for dig at lime bagefter.
  • For at skjule tydelige overgange, kan du tegne med en eyeliner i vippekanten.
  • Påfør vippelimen med en pincet eller fingeren på de falske øjenvippers kant. Meget er ikke mere, så vær forsigtig. Lad limen tørre i ca. 20 sekunder.
  • Lim nu vipperne på fra øjets inderste vinkel og udad, og tryk så vipperne fast, indtil limen er helt tør.

Køb kunstige vipper hos parfumdreams til en god pris

Finde dine perfekte falske øjenvipper hos parfumdreams. Det store udvalg af kunstige øjenvipper af syntetiske eller ægte hår, vippebånd og enkelte vipper byder på det passende produkt til dig i onlinebutikken. Hvis sættet ikke omfatter en vippelim, så finder du naturligvis en i onlinebutikken. Skab med kunstige øjenvipper et blik med wow-effekt.