Hårgel mænd

38 Vare
288
5/5 baseret på alle bedømmelser

Hårgele til mænd: Enkel styling og fasthed

For at yndlingsfrisuren holder er hårgele til mænd et absolut musthave. Moderne frisurer i smart WET-look eller enkel styling af manke: Hårgele er et rigtigt allround-produkt for en let styling af mandens hårpragt.

Mænd kan i dag vælge blandt et stort sortiment af hårgeleprodukter. I dag får du både hårgele i tube, glasbeholder eller i en pumpebeholder. Når du går på hårgeleindkøb er det vigtigt at vide, hvilket look du skaber med det enkelte produkt.

Frisurer med hårgele

Det findes en hårgele til stort set hver eneste herrefrisure: Slick Back Look overbeviser med længere dækhår (fra ca. 5 cm længde), der redes bagud. Dinhårgele masseres ind i det håndklædetørrede hår og redes efterfølgende bagud. Til det look egner en hårgele sig, der har mellemstor styrke. Det får frisuren til at virke naturlig samtidig med, at den holder hele dagen.

Heller ikke WET-looket stammer fra modeverdenen. Dertil har en mand brug for enhårgele med kraftig glans. Derved opstår et look, der minder om vådt hår og kan i dag ikke kun opleves på stranden. WET-looket er sportsligt, elegant og både bæres til hverdag og til et forretningsmøde. For at WET-looket holder hele dagen er det vigtigt, at du sørger for stabilitet i håret.

Herrehår med fald eller krøller styles med en hårgele, der giver et fleksibelt look. Det anbefales i sådanne tilfælde ikke at gå efter et WET-look for det får håret til at se stift ud. For at bølgerne kan formes og forbliver fleksible anbefaler vi en flydende hårgele.

Hårgele til tør hovedbund hos mænd

En tør, følsom hovedbund er heller ikke hos mænd godt for håret. Her er det særligt vigtigt at holde øje med, at dine stylingprodukter ikke indeholder alkohol. Derved forhindrer du, at dine stylingprodukter belaster din følsomme hovedbund endnu mere og resulterer i tørre skæl og kløe.

Stylingtips for brug af hårgele

For at din styling med hårgele til mænd lykkes, finder du her praktiske tips for den perfekte frisure.

  • Arbejd gelen ind i det håndklædetørrede hår og lav din styling efterfølgende.
  • Brug ikke for meget hårgele. Ved de fleste produkter er en hasselnøddestor mængde nok til at opnå det ønskede resultat.
  • Hvis du har fået for meget hårgele ud af beholderen, så skyld det ud i vasken.
  • Påfør hårgelen med hænderne. Med fingerspidserne kan du give hvert eneste hår form.
  • Vask hårgelen grundigt ud af håren før du går i seng.

Køb hårgele til mænd hos parfumdreams

Til hvert eneste look og hver frisure findes der den helt rigtige hårgele. Gå på opdagelse hos parfumdreams og find dit yndlingsprodukt i det store onlineshop sortiment. Førsteklasses hårgele produkter sørger for den rigtige fremtoning og gør din frisure uforglemmelig.