Ansigtsmassage

43 Vare
86
4,5/5 baseret på alle bedømmelser

Ansigtsmassage-roller – en jævn teint med det rigtige værktøj

En ansigtsmassage er fantastisk, hvis du vil gøre noget godt for dig selv. Du kan f.eks. fjerne væskeophobninger med få greb og det rigtige værktøj. Hævelserne bliver mindre og ansigtet ser mere vågent og frisk ud. Perfekt, når den seneste nat har været lidt kort, og det viser sig ved hævelser omkring øjnene. Men hvilket ansigtsmassageapparat er bedst til netop din hud?

  • Dine hænder: Hvis du ikke har andet, stryger du blot hænderne hen over ansigtet med en blidt tryk. Det stimulerer blodgennemstrømningen, og du slapper af. Bankende bevægelser stimulerer også huden og giver kinderne et lyserødt skær.
  • Ansigtsrulle: En ansigtsrulle af rosenkvarts eller andre natursten stimulerer blodcirkulationen og forbedrer hudens optagelse af næringsstoffer. Det er ideelt, når du vil forkæle dig selv med en plejende creme eller serum. For at give ansigtet et frisk boost kan du lægge ansigtsrullen i køleskabet nogle minutter.
  • Ansigtsbørste: Bløde børstehår fjerner døde hudceller. Cirklende bevægelser giver en smuk, lyserød teint. Efterlader en frisk og behagelig hudfølelse.
  • Gua sha ansigtsmassageredskab: Perfekt til at massere serum eller olie ind i huden. Glider blidt, køler og beroliger ved stress. Den afrundede form tilpasser sig dine konturer og giver en let opstrammende effekt.

Kan man bare massere rynkerne væk? Sådan fungerer det desværre ikke. Men en regelmæssig ansigtsmassage kan forbedre huden på lang sigt. Om morgenen virker massagen opkvikkende og forbereder ansigtet optimalt til hudpleje og makeup. Om aftenen hjælper ansigtsrullen af rosenkvarts dig med slappe af og glide ind i drømmeland.

Hvorfor en daglig ansigtsmassage bør være en del af din rutine

Hævede øjne og en mat teint hører hurtigt fortiden til med et ansigtsmassage-redskab. Massageredskaber af sten er meget nænsomme mod huden med den blankpolerede overflade. De kan ydermere få sår til at hele hurtigere og give en smule lindring ved stressrelateret hovedpine.

Sådan anvender du en ansigtsrulle af rosenkvarts

Før du begynder ansigtsmassagen, skal du fjerne snavs, talg og makeup grundigt. Altså før massagerullen kommer i kontakt med huden, skal huden først renses med et produkt efter eget valg. Derefter kommer du serum, creme eller olie på, som du plejer. Nu begynder magien. Trylleformularen lyder således: mod tyngdekraften.

Massér altid med ansigtsrullen af rosenkvarts fra midten af ansigtet og udad. Det er bedst at begynde under øjnene. Du fortsætter fra næseryggen hen mod hårgrænsen. Fortsæt massagen over øjenbrynene hen mod ørerne. Du slutter ved kæben, men kan også fortsætte med halsen og det øverste af brystet.

Husk altid at rense rullen grundigt med varmt vand efter ansigtsmassagen. Så undgår du urenheder. Færdiggør din hudplejerutine, som du plejer. Nu er dit ansigt klar til dagens eventyr eller en afslappet nat fuld af sanselige drømme. Et godt råd: Om sommeren kan du lægge ansigtsrullen i køleskabet over natten og nyde den opkvikkende fornemmelse om morgenen.

Køb ansigtsmassage-redskaber hos parfumdreams

Om det er gua sha, krystal eller massagerulle: I vores shop finder du alle de redskaber til udførelse af en ansigtsmassage derhjemme. Forkæl dig selv regelmæssigt med denne afslappende massage og glæd dig til en pænere udseende hud og en frisk teint.