Badeolier & -mælk

23 Vare
11
5/5 baseret på alle bedømmelser

Badeolie og bademælk til ren afslapning derhjemme

Wellness-øjeblikke i dit eget badeværelse kan godt lade sig gøre med velduftende og plejende badeolier og beroligende bademælk . Et karbad med naturlige plejende stoffer, der kendetegnerbadeolier er ikke alene en pause fra hverdagen. Samtidig forsyner et oliebad også huden med tilstrækkelig fugtighed. Således profiterer meget tør hud af olier af god kvalitet og mild bademælk.

Badeolie til meget tør hud: Blid pleje

Hos parfumdreams finder du et stort udvalg af badeolier til enhver hudtype. Righoldige olier som mandel- eller jojobaolie er særligt velegnede til meget tør hud. Begge udmærker sig ved en stor andel essentielle fedtsyrer, der på naturlig vis udjævner hudens naturlige fugtighedstab.

Med den rigtige badetilsætningafslapper du sjælen og øger dit velbehag. Samtidig rengøres og plejes din hud blidt.

Fordelene ved badeolier til tør hud

De naturlige indholdsstoffer i badeolier af god kvalitet til tør hud lægger sig som fine beskyttelseslag på huden sørger for bæredygtig fugtighedsforsyning. Det understøtter regenerationen af tørre hudområder og efterlader huden smidig og blød.

Afhængigt af sammensætningen virker badeolierintensivt fedtgivende. Den tørre huds fornemmelse af, at huden er spændt ud kan forhindres ved regelmæssig anvendelse.

En pause fra hverdagen med æteriske badeolier

Badeolier sørger ikke kun for en blid rengøring og pleje af tør hud. De giver med deres naturlige duftstoffer også afslapning til sjælen og giver dig en pause fra den stressfulde hverdag.

Også efter sport eller aktive vandreture kan du takket være brugen af værdifulde badeolier afslappe og pleje hud og muskler med et karbad.

Badeolier til ethvert humør og enhver hudtype

  • Beroligende badeolier inderholder blandt andet lavendel- og melisseolie.
  • Smertelindrende badeolier er ofte tilsat jasmin-, rosentræ- eller arnikaolie.
  • Forfriskende, opkvikkende badeolier udmærker sig ved, at de er tilsat appelsin-, rosmarin- eller eukalyptusolie.
  • Havtorn og kurkuma er ægtebooster-olier, der aktiverer dine sanser
  • Til den sarte pleje af meget tør hud egner avocado-, mandel- og jojobaolie sig. Som æterisk supplement er sandeltræ et naturligt tilsætningsstof.

Tip til dine fødder: Netop forfriskende badeolier med æteriske indhold fra pebermynte, salvie eller eukalyptus egner sig også til forfriskende, rensende fodbade.

Køb bademælk og badeolier til tør hud i online shoppen

parfumdreams tilbyder dig et stort udvalg af plejendebademælksamt førsteklassesbadeoliertil tør hud. Shop badetilsætning direkte online eller giv dem som gave til din bedste veninde, mor eller yndlingskollega.