Pleje, Ansigt og Krop fra Revlon

Et mærke, som taler for sig selv. Blev kendt i 1932 gennem Revlon Red, og i dag kan man næppe længer… Læs mere
10
4,5/5 baseret på alle bedømmelser

Revlon Pleje, Ansigt og Krop

Et mærke, som taler for sig selv. Blev kendt i 1932 gennem Revlon Red, og i dag kan man næppe længere forestille sig beauty-branchen uden dette mærke. Det lyder, at der hvert minut verden over sælges en Revlon læbestift og derved kan denne virksomhed i hele verden anses som en berigelse, som opfylder kvinders ønsker til fulde. Virksomhedens filosofi består i at kunne tilbyde billige og også eksklusive kvalitetsprodukter og i samme åndedrag at garantere glamour, begejstring og innovation, som for virksomheden er ufravigelige. Og sådan findes nu også fine dufte i beauty-virksomhedens sortiment og er en yderligere garant for mærkets konstante succes.
Vidste du at Indhold

Revlon Professional

Den største fornøjelse i livet er kærligheden – denne sætning fra Euripides er kultmærket Revlons motto. Producenten af kosmetik- og hairbeauty-produkter henviser her til kærligheden til skønhed. For skønhed er en fornøjelse og behøver ikke være hverken anstrengende eller krævende.

Revlon blev grundlagt i 1932 af Charles Revson og hans bror Jospeh samt kemikeren Charles Lachman, der repræsenteres af et „L“ i mærket Revlon Professional. I begyndelsen fremstillede de tre grundlæggere kun et enkelt produkt, en neglelak. Selvom de kun havde få ressourcer til rådighed blev neglelakken takket være enestående produktionsprocesser til en stor succes.

I dag udvikler og sælger Revlon langt mere end bare neglelak. Kosmetikproducenten er en internationalt førende virksomhed for dufte, hudpleje, skønhedspleje og hårplejeprodukter der er velegnet til normalt, følsomt, fedtet og farvet hår. Revlon Professional-produkter sælges i over 100 lande i verden. Virksomheden har sit hovedsæde i New York.

I vores online shop finder du talrige produkter fra Revlon Professional for en perfekt og professionel styling. Du får dem til en rigtig god pris.

Hvad udmærker Revlon professional-produkter?

Revlon er enestående i kosmetikbranchen. Producenten giver som en af de få helt afkald på dyreforsøg og har gjort det i 25 år. De beviser, at gode skønhedsprodukter også kan produceres og udvikles uden at man kvæler dyrene. Al kosmetik er teknologisk innovativt, sikker at anvende og i overensstemmelse med alle retningslinjerne. Produkterne testes klinisk og fremstilles skånende. Revlon Professional hårplejeserien sælges i hele verden. Mange kendte bruger mærket til deres daglige styling. Devisen er: Føl dig godt tilpas og tænk ikke på at se smuk ud. Det er netop det vores kvindelige kunder sætter pris på ved mærket.

Revlons indholdsstoffer

Alle produkter fra Revlon består for størstedelen af tilfældet af naturlige indholdsstoffer, der sørger for, at hår og hud ikke udtørrer og ser sundt ud.

I Revlon-produkterne finder du blandt andet:

 • ginkgo,
 • grøn te,
 • vindruer,,
 • vegetabilske olier,

Revlon produkterne indeholder ikke farvestoffer, parfume og holder hele dagen. Kosmetikken overbeviser og dækker godt. Makeup´en løber ikke ud og ser også stadigvæk frisk ud efter 12 timer. Kosmetikprodukterne er velegnede til alle hudtyper. De passer perfekt til alle hudfarver og fremtryller en flot tekstur uden at tilstoppe porerne. Der findes sågar specielle produkter til tør, fedtet og følsom hud. Læbestifterne, mascara og neglelak sørger for flotte farveresultater og kan påføres meget præcist og er også lette at fjerne.

Hårprodukterne og hårplejemidlet er udstyret med UV-beskyttelse. De beskytter håret imod skadelig påvirkning fra miljøet og imod at tørre ud. Balsam gør håret blødere, mere smidigt og lettere at rede. Alle produkter sørger for, at håret stråler fantastisk. Du behøver ikke vaske balsamen ud. Sådan kan du hurtigt style håret. Under et utal er tests fik utroligt mange produkter resultatet „godt“. Det vidner om høj kvalitet hos Revlon.

Hvilke Revlon professional-produkter fås hos os i vores online shop?

Effektive, plejende, virksomme og sunde produkter – Revlon professional forener kun de bedste egenskaber i hårplejeserien. Mange skønhedsprodukter har allerede opnået kultstatus. De muliggør en ultimativ styling, indeholder naturlige virkestoffer og sørger for skinnende hår. Perfekt til enhver hudtype og produkterne sørger for blødt hår og beskytter samtidig hovedbunden. Plejemidlerne fås uden ammoniak og farvestoffer. De kan virkelig alting når det kommer til hårpleje og anvendes af frisører i hele verden.

Hos os får du førsteklasses og innovative Revlon-pleje til gode priser:

 • Revlon Professional hårplejeprodukter
 • Revlon plejeprodukter

Med til de populære Revlon professional-produkter tæller serierne:

 • EMK,
 • Intragen,
 • Interactives,
 • Nutri Color Creme,
 • Equave,
 • Orofluido,
 • Sensor System,
 • Style Master.

Revlon Professional står for miljøskånende, sunde og naturlige kosmetik- og skønhedsprodukter med kvinder som målgruppe. Den internationalt førende virksomhed producerer ekstremt effektive produkter af høj kvalitet, der lever op til ethvert krav og alle behov en kvinde måtte have. Med et par klick i vores online shop finder du det helt rigtige Revlon Professional-hårprodukt, der passer til dit hår.