Øjenbrynsfarve

22 Vare
99
4/5 baseret på alle bedømmelser

Øjenbryns- & vippefarve for naturlig skønhed

Øjenbrynsfarve giver kvinder udtryksfulde øjenbryn, der holder i mange uger. Den samme farve kan ofte også bruges til at farve vipperne. parfumdreams er det perfekte sted at købe øjenbrynsfarve. Her finder du et stort udvalg af sæt til at farve øjenbryn og vipper – sikkert og nemt.

Øjenbrynsfarve holder i op til seks uger. Derfor gælder det om at være omhyggelig, når du bruger den. Når du skal vælge den rigtige øjenbryns- & vippefarve, skal du være opmærksom på følgende.

  • Farven bør ikke være meget mørkere end den naturlige farve.
  • Du bør være meget omhyggelig, når du farver.
  • Du skal altid følge brugsanvisningen på emballagen meget nøje.

Vælg den rigtige øjenbrynsfarve

I modsætning til sort mascara bør kun mennesker med naturligt sort hår bruge denne farve til øjenbrynene. Hvis du har brunt eller blondt hår, ser mørkere brune nuancer pæne ud. Som regel bør øjenbrynsfarven være en tone mørkere end hårfarven. Ved lysblond må differencen dog gerne være to toner. Hvis du har rødt hår, kan du farve dine øjenbryn med en kraftig brun eller mørkeblond farve. Rødblondt hår passer godt sammen med mellemblond.

Tips til håndtering af farve til øjenbryn og vipper

Inden du starter med selve farvningen, anbefaler vi, at du gennemfører en allergitest af øjenbrynsfarven. Påfør en smule farve med en børste på et diskret sted, og vent 48 timer. Hvis der ikke dannes blærer eller røde pletter og hvis huden ikke klør, skal du ikke være bekymret for allergiske reaktioner. Rens dit ansigt grundigt, inden du begynder farvningen. Huden omkring øjenbrynene kan cremes med vaseline, så den ikke farves. Det er også vigtigt at lægge vatrondeller og vatpinde klar, når du efterfølgende skal rense din hud. Så kan du straks rette eventuelle fejl under farvningen. Det er særligt sjovt, hvis I er to veninder, der hjælpes ad med at farve øjenbryn og vipper.

Det er bedst at bruge en lille pensel til at påføre farven på øjenbryn og vipper. De fleste farvesæt indeholder for øvrigt allerede en egnet applikator. Bland øjenbrynsfarven i henhold til det pågældende produkt vejledning, og påfør den straks. Farve til bryn og vipper bør bruges straks, fordi ilt nedsætter effekten. Farvens indvirkningstid er forskellig fra produkt til produkt. Hvis du har lyse øjenbryn og vipper, kan du afkorte farvningstiden og gentage farvningen ved behov.