wet n wild

18
3/5 baseret på alle bedømmelser

wet n wild Kosmetik – god kvalitet til en god pris

wet n wild er et internationalt kosmetikmærke, som er kendt for deres trendy produkter til favorable priser. Virksomheden blev grundlagt i 1979 og udviklet sig til en af de førende udbydere af makeup og tilbehør. wet n wild kosmetik er vegansk og fremstilles uden brug af dyreforsøg.

Her er tre de mest populære produkter fra wet n wild:

  • wet n wild Foundation: Foundations fra mærket er kendt for at være lette at påføre og holde i lang tid. Hudens udseende forskønnes, og porerne minimeres. Foretrækker du en let eller kraftig dækning? Wet n wild har den passende foundation til ethvert behov.
  • wet n wild læbestift: Mætte farver og god holdbarhed – det har læbestifterne fra wet n wild været kendt for i lang tid. Måske finder du endda kopier af dyrere mærker i det store sortiment.
  • wet n wild øjenskygger: Strålende farver, som er lette at blende – og til en god pris. Opdag hele universet af øjenskygger fra wet n wild.

wet n wild tilbyder et stort udvalg af kosmetik- og makeup-produkter, med alt fra primere og concealers til læbestifter og øjenskygger. Hos parfumdreams får du kosmetik fra wet n wild til priser, som du ikke finder andre steder.

wet n wild makeup - kvalitet og mangfoldighed

Det succesrige koncept bag wet n wild makeup er høj kvalitet til favorable priser. Det er især bemærkelsesværdigt, at mærket ikke bruger dyreforsøg i fremstillingen af sine produkter. Desuden er de fleste produkter produceret med veganske ingredienser. Derfor er brandet wet n wild perfekt til bevidste forbrugere.

wet n wild – makeup for kendere

Målgruppen for wet n wild er mennesker, som ønsker at fremhæve deres unikke personlighed med makeup. Det har også givet mærket en voksende fanskare. Wet n wild blev allerede grundlagt i 1979. Navnet wet n wild skal understrege den sjove og eventyrlystne attitude, der er forbundet med brugen af innovativ kosmetik.

I USA nåede wet n wild ud til et bredt publikum i 80'erne og 90'erne. Med det nye årtusindskifte udvidede wet n wild sortimentet og lancerede en lang række nye produkter som øjenskygger, læbestifter og neglelakker. På samme tid begyndte wet n wild at ekspandere til internationale markeder og kan nu fås i mere end 70 lande i hele verden.

Køb wet n wild hos parfumdreams

I løbet af årene har wet n wild vundet talrige priser for deres makeup. Især de veganske formler, som ikke har gjort brug af dyreforsøg, har bidraget til brandets fortsatte vækst i de senere år. I dag er wet n wild et yderst populært brand blandt unge kvinder. Oplev nu mærkets prisbillige sortiment fra USA hos parfumdreams.