Hårpleje, Ansigt og Pleje fra Tana

I 1935 blev virksomheden Tana-Cosmetics grundlagt i Bielefeld og med et plejemiddel til vippe… Læs mere
80
4,5/5 baseret på alle bedømmelser

Tana Hårpleje, Ansigt og Pleje

Tana makeup er pleje med system og tradition

I 1935 blev virksomheden Tana-Cosmetics grundlagt i Bielefeld og med et plejemiddel til vipper og en balsam blev den til et insidertip blandt kvinder. Denne mund-til-mund-omtale var bedre end enhver form for reklamekampagne og grundstenen til en internationalt agerende virksomhed blev lagt. I dag er firmaet verdensberømt som specialist i neglepleje, makeup og selvfølgelig Tanning. Særligt produktet Egypt Wonder, en mineralpudder, som perfekt tilpasser sin enhver hud, begejstrer kvindeverdenen. Men ikke kun denne pudder får os til at tænke på traditionsvirksomheden fra Bielefeld. F.eks. stammer den første Indian-kajal, den første øjenbrynspudder eller det utrolige vækstserum til vipper fra kosmetikproducenten. For virksomheden er i sin over 75-årige historie altid forblevet tro mod sig selv. I modsætning til andre firmaer nægter firmaet at tilbyde noget af alt og har i stedet for specialiseret sig i perfekt pleje, påføring af mascara, farvning og formning af vipper, negle og selvfølgelig makeuppen. Fra en neglefil, som også uden lak får dine negle til at skinne, til specielle pads til afsminkning tilbyder Tana dig alt det, du mangler. Produkter til din pleje, som er bevisligt effektive.
Vidste du at Indhold

Tana Accessoires, hår og pleje: En familievirksomhed fuld af opfindere

Man skulle næsten tro, at amerikanerne og franskmændene har inddelt kosmetik og skønhedsprodukter imellem sig. Det er dog ikke tilfældes. Den tyske familievirksomhed Tana Cosmetics har defineret trends i årtier med deres makeup og plejeprodukter. Med sloganet „Made in Germany“ er Tana Accessoires, hår og pleje efterhånden blevet til en international og meget succesfuld virksomhed.

Tana Cosmetics opfandt den første puder til øjenbryn

I 1935 grundlagde Kurt Fortmann Tana-Cosmetics som en meget lille familievirksomhed i Bielefeld. Det var dog ikke alt. Med Tana Balsam, et plejemiddel til øjenvipperne, kom virksomheden hurtigt på benene og lagde grundstenen til den senere succes. Det næste superprodukt fra Tana Accessoires, hår og pleje var den første originale Indian-eyeliner og den første puder til øjenbryn.

Indenfor ansigtsplejen dækker Tana Cosmetics i dag alle områder: Farver, vipper, puder, sminke, pleje, rensning – du finder det helt rigtige produkt til alting. Og naturligvis også øjenkompresser, sovemasker eller afsminkningspads. I stedet bliver der under produktionen lagt vægt på balancen imellem innovation og tradition.

Store succeser med mineralpuder Egypt Wonder

I 1980 overtog Ronald Fortmann, Kurt Fortmanns nevø, ledelsen og med ham overgik Tana Accessoires, hår og pleje sig selv. Virksomheden opfandt Egypt Wonder. En mineralpuder af løst eller sammenpresset aluminiumoxid, som ganske vist kun fås i én farvetone – den kan dog tilpasses helt fantastisk til hver hudtype. Naturkosmetikken solgte langt bedre end nogen havde ventet. I dag er mineralpuder blevet suppleret med en lang række andre produkter, for eksempel læbe- eller eyeliner-stiften Egypt Wonder. Også hjælpe-applikationer som en handske eller en svamp supplerer programmet. Sortimentet komplementeres af plejeserien Manoa-Christal. Serien holder fingerneglene sunde og tilfører dem mere strålekraft.

I 2009 landede Ronald Fortmann med udviklingen af Tana WimpernKraft et nyt kup. Det drejer sig her om en serum, der stimulerer vippernes til at vokse.

Eksperttips fra Tana Accessoires, hår og pleje til de pågældende produkter

 • Tana Cosmetics WimpernKraft

Serummet stimulerer vipperne så de vokser og plejer samtidig de fine øjenvippehår. Allerede efter tre måneder virker vipperne kraftigere og mere fyldige.

Sådan anvendes det: WimpernKraft påføres som en eyeliner oven over eller nedenunder vipperne. Med penslen kan serummet påføres meget præcist og sparsommeligt, hvorfor produktet er meget drøjt i brug. WimpernKraft skal virke i fem minutter og efterfølgende kan du sminke dig. Serummet tilfører vipperne allerede efter første anvendelse mere volumen.

 • Tana Cosmetics Hair Wonder

Produktet blev udviklet for at skjule nøgne steder i håret, synlig hovedbund eller uønsket hårvækst. Hair Wonder får håret til at se mere fyldigt ud

Sådan anvendes det: Produktet Hair Wonder er baseret på et princip om ekstrahår, der påføres på „problem-områderne“. Efterfølgende skal det „klappes let ind“ og fikseres med hårspray. De fine partikler omslutter det ægte hår og får det til at virke mere voluminøst. For at ramme den rigtige farvetone findes syv forskelligfarvede Hair Wonder, der kan kombineres individuelt.

 • Tana Cosmetics Mascara Stone

Hvis du måler kvalitet i forhold til anvendelsestid kan Tana Cosmetics Mascara Stone kun roses i høje toner. Kosmetikartiklen var allerede i 60´erne en must-have og vækker stadig stor begejstring.

Sådan anvendes det:t: Først fugter du børsten med vand og efterfølgende i mascaraen ved at bevæge børsten frem og tilbage. På den måde påføres mascaraen på børsten. Efterfølgende påføres farven på vipperne og så skal den tørre. Du gentager processen flere gange indtil vipperne har den ønskede tykkelse. Mascaraen inderholder hverken konserveringsstoffer eller parfume og er derfor meget tålelig. Den indeholdte keratin plejer og styrker vipperne.

 • Egypt Wonder Quick Tan

Ved Egypt Wonder Quick Tan handler det om en selvbruner til kvinder og mænd, der virker takket være naturlig sukker. Produktet giver huden en naturlig brun tone, der holder i op til syv dage. Cremen er baseret på naturlige virkestoffer og dermed også velegnet til følsom hud.

Sådan anvendes det: Tana Egypt Wonder Quick Tan egner sig til både ansigtet og til kroppen. Takket være en speciel kosmetikhandske masseres den flydende selvbruner jævnt ind i huden på det ønskede område indtil den er trukket komplet ind. Således tilpasser farven sig den pågældende hudtype. Jo oftere selvbruneren påføres, desto mørkere bliver huden. Egypt Wonder Quick Tan egner sig også særdeles godt til at skjule pigmentpletter eller misfarvninger i huden.

Produkter fra mærket

Tana Accessoires

 • Eye Shadow Applikator
 • Mascarabørster
 • Ekstragummi
 • Egypt Wonder svamp

Tana øjne

 

 • Eyebrow puder
 • Mascara efterfyldning
 • Egypt Wonder-eyeliner

Tana læber

 

Egypt Wonder Lipstick

 

Tana negle

 

 • Neglepoleringssæt
 • Glanspuder efterfyldning
 • Neglestift Manoa

 

Tana Teint

 

 • Egypt Wonder Compact-sæt
 • Egypt Wonder puderdåse

 

Tana pleje

 

 • Sovemaske
 • Negle natcreme
 • Hair Wonder hårfylde