Foundation børste

27 Vare
15
5/5 baseret på alle bedømmelser

Foundationbørste for en flot makeup

For at få en jævn teint har du ud over den passende foundation især brug for den rigtige foundationbørste. Udvalget er stort, for der skal jo være den rigtige foundationbørste til enhver type. Hvad bruges de forskellige børster/pensler til, og hvad er deres fordele?

  • Flade stipplingpensler (også kaldet flat top-pensler) er foundationpensler, som man især bruger til at indarbejde flydende foundation jævnt i huden. Du kan kende dem på deres korte børstehår, der sidder i en lige linje.
  • Bufferpensler er alle tiders til at påføre alle typer foundation. Penselhovedet er rundt, og de tilpasser sig derfor perfekt til ansigtets konturer.
  • Ovale pensler ligner små børster. Selve børsterne er meget fine og bløde, og de sidder meget tætte. Du får en airbrusheffekt, som sikrer dig en forrygende flot makeup. Ovale foundationpensler er perfekte til store områder og fordeling af flydende teintprodukter.

Sådan lykkes påføringen med en god foundationbørste

Jævn og strålende – hvis du følger nedenstående tips, kommer din makeup til at se netop sådan ud med en god foundation, der påføres med den passende børste:

  • Kom en smule foundation på oversiden af din hånd for at opvarme produktet en smule. Så er det lettere at fordele den jævnt.
  • Dup nu din foundationbørste i produktet, og fordel det derefter i cirkulære bevægelser fra ansigtets midte ud over hele ansigtet. Hav fokus på de områder, hvor du skal bruge en højere dækkeevne for at opnå et naturligt og jævnt resultat.
  • Blend din foundation også ind i håransatsen og på halsen, så der opstår en naturlig overgang.

Find dine bedste foundationpensler hos parfumdreams

Gå på opdagelse i det store sortiment hos parfumdreams, og find dine nye foundationpensler for at give din makeup en grandios finish. Brug den praktiske filterfunktion for at finde de rigtige produkter.